Cele mai citite

Gabi Szucs a bifat primele minute la CM: “Mi-a fost dor. Cu Cehia e totul sau nimic. Eu vreau totul”. Ce spune Denisa Dedu

FANATIK.RO este la Campionatul Mondial de Handbal! Gabriela Szucs a bifat primele minute la turneul final în meciul cu Franţa şi spune că abia aşteaptă faza optimilor.
08.12.2017 | 22:21
Gabi Szucs a bifat primele minute la CM:
ADVERTISEMENT

România a cedat cu scorul de 17-26 împotriva Franţei, dar a încheiat pe primul loc grupa A. În ultimul meci al grupei, Gabi Szucs a bifat primele minute la CM spunând că i-a fost dor de luptele de pe parchet. 

“Am avut emoţii, dar m-a ajutat echipa. N-am jucat bine şi nu am putut ceea ce puteam noi şi pentru asta îmi pare rău. Începe o competiţie mai grea. Mie mi-a fost dor. Mi-a fost dor de luptă şi coate. Am auzit că jucăm împotriva Cehiei. E totul sau nimic.

Eu vreau totul. Cehia va lupta, dar noi suntem hotărâte şi cu o apărare bune şi atacuri eficiente vom fi în sferturi. Avem un public extraordinar. Ştiu că au strigat >. Ce să zic, au avut dreptate”, a spus Szucs. 

ADVERTISEMENT

“S-a muncit mult pentru locul 1. Cu Cehia vom fi pregătite” 

Denisa Dedu a declarat după meci că ne aşteaptă un meci greu împotriva Cehiei, după victoria dificilă de la Campionatul European de anul trecut: 

“S-a muncit mult pentru acest prim loc în grupă. Meciul cu Cehia va fi tratat foarte serios. Trebuie să ne pregătim foarte bine şi la ora partidei să fim în cea mai bună formă. Cred că fiecare echipă poate să facă o figură frumoasă la acest campionat. Important este jocul nostru. Anul trecut am avut puţin de suferit, au jucat bine pe atac. O să ne luăm măsuri”

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri