Sport

Gabi Tamaș a dat șprițul pe fotbalul în sală. Imagini exclusive cu fostul internațional pe post de atacant. Video

FC Voluntari a avut o prima parte a sezonului excepțională încheind pe podiumul Ligii 1, iar Gabi Tamaș trage tare în pauză de iarnă la un turneu de fotbal în sală pentru a se menține în formă.
28.12.2021 | 15:58
Gabi Tamas a dat spritul pe fotbalul in sala Imagini exclusive cu fostul international pe post de atacant Video
FC Voluntari a avut o prima parte a sezonului excepțională încheind pe podiumul Ligii 1, iar Gabi Tamaș trage tare în pauză de iarnă la un turneu de fotbal în sală pentru a se menține în formă. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fostul internațional participă alături de alți foști fotbaliști la Turneul Vedetelor 2021, care se desfășoară la Sala Sporturilor ”Dumitru Popescu Colibași” din Brașov.

Fundașul în vârstă de 38 de ani evoluează în echipa No Problem, alături de alte două nume care au evoluat de-alungul timpului în Liga 1: Dinu Todoran și Daniel Chiriță.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș, spectacol total la fotbal în sală

În ciuda faptului că a spus după ultimul meci jucat cu FC Voluntari în Liga 1 în acest an că de sărbători va merge să bea un șpriț, Gabi Tamaș nu a putut sta departe de mingea de fotbal și s-a înscris la turneul vedetelor de la Brașov, care a ajuns la 15-a ediție.

Apărătorul de la Voluntari a surprins pe toată lumea la această competiție jucând pe postul de atacant. La turneu s-au înscris 16 echipe, iar cea a lui Tamaș, Todoran și Chiriță este văzută ca mare favorită.

ADVERTISEMENT

La turneul de la Brașov mai participă nume cunoscute precum Marius Niculae, Marius Pena, Mihai Costea, Dani Oțil, Mugurel Buga, Marian Constantinescu, Romeo Surdu, Radu Leonte, Ionuț Pîrvu, Sorin Strătilă, Ion Coman sau Bogdan Rusu.

Finala turneului de la Brașov se joacă miercuri

Competiția a început luni, 27 decembrie, și continuă marți, 28 decembrie, cu ultimele meciuri din faza grupelor (n.r. – s-au făcut 4 grupe de câte 4 formații) și cu primele dueluri din fazele eliminatorii.

ADVERTISEMENT

Miercuri, 29 decembrie, se va disputa marea finală, dar și meciul pentru locul 3. Finala mică va începe la ora 18:10, în timp ce duelul pentru desemnarea câștigătoarei turneului de la Brașov va avea fluierul de start la ora 18:45.

Organizatorii au anunțat că toți sportivii înscriși la turneu sunt vaccinați sau au dovada testului. Accesul spectatorilor este permis în limita a 50% din capacitatea sălii. Cei care nu sunt vaccinați pot face testul și la intrarea în sală, costul acestuia fiind de 30 de lei.

ADVERTISEMENT

Tamaș, destăinuri despre aventurile bahice

Gabriel Tamaș, unul dintre artizanii parcursului extraordinar al celor de la Voluntari, a vorbit despre o posibilă retragere, mărturisind că îl ”dor toate” la finalul meciurilor și că nu vrea să continue dacă va simți că nu mai poate.

Însă, din informațiile FANATIK, fundașul central al echipei lui Liviu Ciobotariu ar putea juca din iarnă la FC U Craiova. Întâlnirea cu fiul lui Adrian Mititelu nu a fost deloc una întâmplătoare, mai ales că Tamaș este dorit mult la echipă de Mititelu senior. Și nu de ieri, de azi.

Cunoscut pentru aventurile sale bahice, fostul internațional nu s-a sfiit să vorbească la emisiunea ”Fiță cu Adiță” despre patimile alcoolului și despre cariera sa zbuciumată. Cu toate acestea, Tamaș a spus că și-ar trăit exact la fel viața dacă ar putea să dea timpul înapoi.

ADVERTISEMENT