Fotbal intern

Gabriel Tamaș nu poate juca în Astra – FCSB din cauza avocaților. Ce s-a întâmplat înainte de meci. Gazdele au sperat până în ultimul moment

Gabriel Tamas nu poate juca in Astra  FCSB din cauza avocatilor Ce sa intamplat inainte de meci Gazdele au sperat pana in ultimul moment

Astra Giurgiu – FCSB are loc luni, 5 august, de la ora 21.00, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, în etapa a 4-a din Casa Pariurilor Liga 1. Gabi Tamaș a fost anunțat titular de Dan Alexa, dar fundașul în vârstă de 35 de ani a primit interzis de la avocații din Israel să debuteze pentru fosta campioană a României.


UPDATE, 5 august, ora 20:00/ Astra a sperat până în ultima clipă că fundașul Gabriel Tamaș va putea fi utilizat în meciul cu FCSB. Pe lista oficială inițială a jocului de luni seară, oficialii giurgiuvenilor au lăsat un loc liber, în speranța că Tamaș va primi cartea verde și va putea fi trecut în primii 18. Lucrul acesta nu s-a întâmplat și foaia de joc a fost completată de fundașul Paul Copaci.

Listele oficiale de la Astra - FCSB
Listele oficiale de la Astra – FCSB

Gabi Tamaș a fost anunțat titular în Astra – FCSB, dar avocații îi interzic să joace

Gabi Tamaș a fost prezentat oficial la Astra Giurgiu pe 3 august după ce a semnat un contract valabil pe un sezon cu gruparea finanțată de Ioan Niculae, dar fundașul nu va putea juca în această seară împotriva FCSB-ului, formație pentru care a evoluat în trecut pentru că nu a primit cartea verde.

Conform gsp.ro, avocații care l-au reprezentat pe Gabi Tamaș în procesul din Israel, unde a fost prins conducând cu 205 km/h sub influența alcoolului, nu și-au primit banii din partea fotbalistului. Patronul lui Hapoel Haifa a decis să îl lase pe Gabi Tamaș la Astra Giurgiu, toate acestea dacă fotbalistul le va plăti avocaților cei 20.000 de euro. Internaționalul român a fost de acord să achite această sumă, dar nu s-a ținut de cuvânt până acum.

Gabi Tamaș și Dani Coman în momentul în care fundașul a semnat contractul cu Astra Giurgiu
Gabi Tamaș și Dani Coman în momentul în care fundașul a semnat contractul cu Astra Giurgiu

Gabi Tamaș are datorii de 30.000 de euro

Astfel, avocații i-au transmis fotbalistului că nu va primi cartea verde până nu le va achita onorariul. FANATIK dezvăluise că oficialii Astrei Giurgiu au hotărât să îi dea 30.000 de euro lui Gabi Tamaș la semnătură, iar fotbalistul să rămână cu 10.000 și 20.000 să ajungă la avocați, lucru care nu s-a întâmplat până în acest moment. Fotbalistul datorează clubului din Israel și 10.000 de euro pentru casa în care a locuit.

Meciul dintre Astra Giurgiu și FCSB are loc azi, de la ora 21.00, în etapa a 4-a din Casa Pariurilor Liga 1, pe stadionul Marin Anastasovici. Partida este transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

  • “Este un jucător în care îmi pun speranțe. Sper să se rezolve cât mai repede, iar dacă totul va fi ok este o variantă de a jucat titular” – Dan Alexa (antrenor Astra)