Fotbal international

Gabi Tamaș a scăpat de arestul la domiciliu! Când se va putea antrena fundașul lui Hapoel Haifa

02.05.2019 | 14:42
Gabi Tamaș se poate prezenta la antrenamentele lui Hapoel Haifa

Gabi Tamaș a scăpat de arestul la domiciliu! Internaționalul român are dreptul acum să participe la antrenamentele lui Hapoel Haifa. Mai bine de o lună de zile a stat fundașul în custodia Poliției din Israel care a fost nevoită să-l păzească după ce jucătorul a fost prins conducând cu peste 200 de kilometri pe oră pe un drum unde viteza maximă legală era de 90 de kilometri pe oră.

Gabi Tamaș a scăpat de arestul la domiciliu!

Nu aici s-au terminat problemele pentru Tamaș. În momentul în care a fost oprit de Poliție, fundașul român se afla și sub influența băuturilor alcoolice. O săptămână a stat Tamaș la închisoare, după care a ajuns în arest la domiciliu. În toată această perioadă, jucătorul a fost privat de anumite drepturi. Tamaș nu a avut voie să părăsească țara, iar pentru incidentul produs, a rămas și fără carnet de conducere.

“Tamaș a suferit extrem de mult în cele 7 nopți. Procurorii au mers la extrem cu decizia în prima fază. Noi sperăm ca el să poată reveni pe teren, pentru că asta e pâinea lui de zi cu zi”, a declarat unul dintre avocații lui Tamaș, la puţine momente după ce fundașul român fusese eliberat din arest și plasat în arest la domiciliu.

Gabi Tamaș a scăpat de arestul la domiciliu! Tamaș
Gabi Tamaș a semnat cu Hapoel Haifa în 2017

Ce se întâmplă cu Tamaş

Şefii echipei au anunţat iniţial că sezonul este unul închis pentru Gabriel Tamaş. Cu toate acestea, fundaşul român ar putea reintra acum la joc. Fanii își doresc enorm să-l vadă pe Tamaș pe teren. De-a lungul timpului, românul a devenit un adevărat idol pentru tribune. ”Am vorbit cu el și se află într-o stare mentală foarte proastă. Nu va mai juca în acest sezon.

Ne vom gândi la ce se va întâmpla din sezonul viitor. S-a depășit limita, este vorba de un lucru serios. El devenise un idol al echipei și vom stabili ce se va întâmpla, după ce se termină procedurile legale”, declara patronul lui Hapoel Haifa, într-o conferință de presă, la puțin timp după ce a aflat de isprava lui Tamaș.

  • 37 de prezențe are Gabriel Tamaș în tricoul celor de la Hapoel Haifa

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri