Cele mai citite

Gabi Tamaş revine la naţională?! Anunţul lui Adrian Mutu

Gabi Tamaş a asistat la antrenamentul susţinut vineri seară de naţionala României în Israel.
24.03.2018 | 19:26
Gabi Tamaş revine la naţională?! Anunţul lui Adrian Mutu
ADVERTISEMENT

Gabi Tamaş, fundaşul de 34 de ani al lui Hapoel Haifa, ar putea reveni la echipa naţională! Declaraţia aparţine managerului sportiv al primei reprezentative, Adi Mutu. 

Gabi Tamaş este titular la Hapoel Haifa şi este unul dintre cei mai apreciaţi jucători din campionatul Israelului. Forma bună a fost remarcată şi de Cosmin Contra, spune Adi Mutu. Managerul sportiv al naţionalei susţine că Tamaş este în continuare o soluţie pentru naţională, deşi are 34 de ani ani. Gabi Tamaş a asistat la antrenamentul susţinut vineri seară de naţionala României în Israel.

Adi Mutu spune că Tamaş merita să fie la naţională. ”Nu contează vârsta din buletin”

Adi Mutu a spus că Gabi Tamaş ar fi meritat să fie la echipa naţională. ”Da, de ce nu? Chiar e în vederile selecţionerului. A vorbit selecţionerul cu el aseară şi i-a zis că, dacă continua aşa, va fi şi el convocat. Eu cred că la fotbal nu contează vârsta din buletin. Contează cum arăţi pe teren. În momentul ăsta, el arată foarte bine. Sper să continue aşa şi, dacă va fi nevoie, asta va decide Cosmin”, a declarat Adi Mutu pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri