Gabi Tamaş revine la naţională?! Anunţul lui Adrian Mutu

Filon Stan   
in Stiri sportive
24/03/2018, 19:26
Gabi Tamaş revine la naţională?! Anunţul lui Adrian Mutu

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Gabi Tamaş, fundaşul de 34 de ani al lui Hapoel Haifa, ar putea reveni la echipa naţională! Declaraţia aparţine managerului sportiv al primei reprezentative, Adi Mutu. 

Gabi Tamaş este titular la Hapoel Haifa şi este unul dintre cei mai apreciaţi jucători din campionatul Israelului. Forma bună a fost remarcată şi de Cosmin Contra, spune Adi Mutu. Managerul sportiv al naţionalei susţine că Tamaş este în continuare o soluţie pentru naţională, deşi are 34 de ani ani. Gabi Tamaş a asistat la antrenamentul susţinut vineri seară de naţionala României în Israel.

Adi Mutu spune că Tamaş merita să fie la naţională. ”Nu contează vârsta din buletin”

Adi Mutu a spus că Gabi Tamaş ar fi meritat să fie la echipa naţională. ”Da, de ce nu? Chiar e în vederile selecţionerului. A vorbit selecţionerul cu el aseară şi i-a zis că, dacă continua aşa, va fi şi el convocat. Eu cred că la fotbal nu contează vârsta din buletin. Contează cum arăţi pe teren. În momentul ăsta, el arată foarte bine. Sper să continue aşa şi, dacă va fi nevoie, asta va decide Cosmin”, a declarat Adi Mutu pentru Telekom Sport.

Închide ×