Gabi Tamaș, ca în „Prison Break”! Israelienii vor ca fundașul să evolueze cu o brățară de monitorizare

Eduard Nicolae Popa   
în Fotbal international
08/04/2019, 16:08
Gabi Tamaș, ca în „Prison Break”! Israelienii vor ca fundașul să evolueze cu o brățară de monitorizare
Gabi Tamaș ar putea să joace cu brățară de monitorizare

Gabi Tamaș a fost plasat în arest la domiciliu, după ce a fost prins beat și conducând cu viteză de către poliția israeliană. Fundașul central român nu ar avea voie să părăsească propria locuință până la finalizarea procedurilor. Cu toate acestea, avocații fotbalistului cer o măsură inedită pentru ca Tamaș să poată merge la antrenamente și la meciurile formației sale. Astfel, apărătorii românului cer ca fundașul lui Hapoel Haifa să poarte o brățară la picior.

Gabi Tamaș ar putea juca fotbal cu brățară de monitorizare la picior

Brățara de monitorizare pe picior este un accesoriu specific persoanelor arestate la domiciliu. Avocații clubului speră ca solicitarea să fie aprobată întrucât ei susțin că Tamaș nu reprezintă un pericol pentru societate.

Gsp.ro susține că doi dintre colegii lui Gabi Tamaș de la Hapoel Haifa ar fi dat cu semnătura în fața organelor abilitate că își vor asuma responsabilitatea pentru a îl supraveghea pe Tamaș la antrenamente, în vestiar și la celelalte acțiuni ale echipei.

Gabi Tamaș joacă de doi ani la Hapoel Haifa

Gabi Tamaș a fost prins băut la volan când conducea cu 205 km/h!

Fostul international român a fost prins în stare de ebrietate la volan. Gabi Tamaș avea de trei ori mai mult decât prevedea limita legală. Mai mult, el a fost oprit de poliție pentru faptul că a condus cu viteză excesivă. Tamaș avea 205 km/h când a fost tras pe dreapta de oamenii legii. El a fost închis de autoritățile israeliene șapte nopți după gratii: „Vreau să le mulţumesc gardienilor pentru că m-au ajutat să nu intru în depresie, pentru că am fost singur, am făcut o greşeală, dar aceasta este viaţa”, a spus Tamaş, după ce-a fost eliberat din arest.

Tamaș joacă la echipa israeliană Hapoel Haifa din 2017. În actualul sezon a evoluat în 23 de meciuri în campionat și a marcat două goluri.

Închide ×