Gabi Tamaș, clauză ireală în noul contract cu Hapoel Haifa! Israelienii i-au umblat la salariu

Luana Martinescu    Traian Terzian   
în Fotbal international
16/06/2019, 22:35
Gabi Tamaș, clauză ireală în noul contract cu Hapoel Haifa! Israelienii i-au umblat la salariu GALERIE FOTO
Gabi Tamaș are o clauză ireală în noul contract cu Hapoel Haifa

Fundașul Gabi Tamaș are o clauză ireală în noul contract cu Hapoel Haifa, israelienii încercând să-și ia toate măsurile de siguranță după ce românul a fost implicat într-un uriaș scandal după ce a fost prins băut la volan. Fotbalistul a petrecut o săptămână în arestul poliției și alte trei în arest la domiciliu până s-a încheiat procesul.

Gabi Tamaș, clauză ireală în noul contract cu Hapoel Haifa

Deși l-au susținut necondiționat pe toată durata procesului și mai mult decât atât i-au propus prelungirea contractului, șefii clubului Hapoel Haifa i-au pus și o clauză incredibilă în noua înțelegere. Astfel, conform digisport.ro, care citează site-ul colbonews.co.il, israelienii au decis să-i taie din salariu fotbalistului român, acesta urmând să încaseze cu 5.000 de euro mai puțin în primele cinci luni de contract.

În cazul în care în aceste cinci luni Gabriel Tamaș va avea un comportament ireproșabil și nu va mai fi implicat în alte scandaluri, pentru restul de șapte luni din an veniturile sale vor reveni la normal, românul urmând să încaseze același salariu ca și în sezonul precedent. Rămâne de văzut dacă fundașul celor de la Hapoel Haifa se va putea abține de la celebrele sale ieșiri bahice soldate mai mereu cu incidente.

Gabi Tamaș sărbătorind un gol marcat pentru Hapoel Haifa

Hapoel Haifa va suporta toate cheltuielile din justiție

Cu toate acestea, Gabriel Tamaș a primit și o veste bună din partea oficialilor clubului Hapoel Haifa, care îi va plăti toate bonusurile și primele din contract pentru sezonul recent încheiat. Mai mult, israelienii vor suporta cheltuielile avute de fotbalistul român în urma scandalului în care a fost implicat în urmă cu câteva luni.

Suporterii echipei Hapoel Haifa au fost extrem de încântați de anunțul făcut de șefii clubului cu privire la prelungirea contractului lui Gabriel Tamaș. ”Te iubim, Tamaș!”, ”Îl vrem pe Gabi căpitan”, ”Acest anunț mi-a luat o piatră de pe inimă”, ”Era și timpul. Acum sunt mult mai calm”, ”Acum pot merge liniștit să-mi fac abonament”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor formației israeliene. Anunțul prelungirii contractului a venit la doar câteva zile, după ce patronul Yoav Katz s-a arătat extrem de dezamăgit de atitudinea jucătorului român, care deși se afla într-o situație delicată a ținut să mai negocieze propunerea clubului de prelungire a înțelegerii.

Închide ×