Sport

Gabi Tamaș, contactat de mafia pariurilor pe vremea când juca fotbal: ”Indiferent de ce salariu ai, ei îți oferă mult mai mulți bani”

Gabi Tamaș a povestit cum a fost contactat de mafia pariurilor pe vremea când era jucător activ.
02.05.2024 | 21:38
Gabi Tamas contactat de mafia pariurilor pe vremea cand juca fotbal Indiferent de ce salariu ai ei iti ofera mult mai multi bani
Gabi Tamaș, contactat de mafia pariurilor pe vremea când juca în străinătate. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Retras din activitate în toamna anului 2023, Gabi Tamaș ocupă în acest moment funcția de director sportiv al celor de la Concordia Chiajna, ultima echipă pentru care a evoluat.

Gabi Tamaș, implicat în mafia pariurilor?

Fostul internațional român a vorbit despre un subiect tot mai prezent în fotbalul românesc, cel al mafiei pariurilor. Tamaș a dezvăluit că a fost întrebat dacă vrea să participe la un meci trucat pe vremea când evolua în străinătate, dar a refuzat.

ADVERTISEMENT

”M-am întâlnit cu persoanele respective, au venit acolo. Jucam în străinătate. Erau din altă țară, nu din România. M-au întrebat dacă vreau să mă implic sau dacă știu pe altcineva care vrea.

Le-am spus că eu nu am cum să fac așa ceva, nu sunt genul ăsta. Îți dădeau bani cât vrei tu. Indiferent de ce salariu ai, ei pot să îți ofere mul mai mulți bani”, a declarat Gabi Tamaș pentru podcastul iAM Ștucan.

ADVERTISEMENT

Nu vrea un caz similar la Concordia Chiajna: ”Dacă aud de pariuri, acea persoană va zbura din club”

Tamaș consideră că este o mare problemă pentru fotbalul românesc că mafia pariurilor a ajuns să acționeze și la noi în țară și speră ca un astfel de caz să nu fie întâlnit la Concordia Chiajna.

”Din păcate, au ajuns chestiile astea și pe la noi prin țară. Știu cam cum merg lucrurile. Sper să nu se întâmple așa ceva și la Concordia Chiajna.

ADVERTISEMENT

Dacă aud, acea persoană va zbura din club. Lumea pariurilor este foarte mică. Dacă aflu, îi aduc imediat dovada respectivului”, a mai declarat Gabi Tamaș.

Gabi Tamaș: ”Dacă e tare, un fotbalist ar trebui să parieze că va câștiga”

Fostul fundaș al naționalei este de acord jucătorii de fotbal să aibă dreptul să mizeze pe victoria lor și să lupte în teren pentru banii pe care îi pot obține din pariul respectiv.

ADVERTISEMENT

”Eu nu am probleme că se pariază. Un jucător ar trebui să parieze pe el însuși. Dacă e tare, un fotbalist ar trebui să parieze că va câștiga. Poate să parieze cât vrea el, dar doar pe faptul că va câștiga”, a mai adăugat Gabi Tamaș.

ADVERTISEMENT