Fotbal international

Gabi Tamaș, dat dispărut de Hapoel Haifa! Cum s-a terminat “telenovela”. Israelienii vor să-i rezilieze contractul

Gabi Tamas dat disparut de Hapoel Haifa Cum sa terminat telenovela Israelienii vor sai rezilieze contractul

Gabi Tamaș este dat dispărut de Hapoel Haifa, toate acestea după ce fundașul român nu s-a mai prezentat în cantonamentul echipei din Israel după amicalul jucat împotriva celor de la CS Mioveni, scor 2-0, anunță site-ul sport1.maariv.co.il.


UPDATE, 21 iulie, ora 21:49 / Site-ul one.co.il anunță că oficialii clubului Hapoel Haifa se gândesc serios să-i rezilieze contractul lui Gabriel Tamaș după ultima aventură. Fotbalistul român i-ar fi anunțat pe conducătorii grupării că a fost cu un prieten.


UPDATE, 21 iulie, ora 21.20. Presa din Israel anunță că Gabi Tamaș a luat legătura cu Oren Sterling, președintele formației Hapoel Haifa. Acesta i-ar fi transmis oficialului că este în siguranță.


UPDATE, 21 iulie, ora 19.00. Yoav Katz, patronul lui Hapoel Haifa, a vorbit din nou despre situaţia lui Gabi Tamaş. “Noi suntem foarte îngrijorați că nu am dat de Tamaș. Nu știm ce s-a întâmplat. Cei care au avut permisie au putut sta la restaurant până la 1.30 azi-noapte. Am vorbit personal cu el și era în ordine în acel moment. De atunci nu mai știm nimic de el. Vrem întâi să îl căutăm și să știm ce s-a întâmplat cu el, înainte să luăm alte măsuri. România nu e Statele Unite, China și Rusia. Este o țară mică, dar noi sperăm din suflet să îl găsim. Nu sunt deloc liniștit, dar nu vreau să trag concluzii. Dacă nu avem informații despre el în următoarele 2-3 ore, atunci o să mergem la poliția locală și la toate spitalele din zonă”, a spus Yoav Katz, conform sport1.maariv.co.il.


UPDATE. 21 iulie, ora 16.30: Informaţiile FANATIK spun că Gabi Tamaş s-a întors, în cele din urmă la hotel. În acest moment, el în cantonamentul celor de la Hapoel de la Snagov şi doarme, refâcându-se după petrecerea prelungită până aproape de amiază!


Gabi Tamaș, dat dispărut de Hapoel Haifa

Fotbalistul în vârstă de 35 de ani a fost căpitanul lui Hapoel Haifa în meciul cu CS Mioveni. Gruparea din Israel se află într-un stagiu de pregătire în România, unde a disputat mai multe meciuri amicale. Gabi Tamaș și coechipierii săi au primit liber din partea antrenorului după victoria cu CS Mioveni, dar acesta nu a mai revenit la echipă.

Sursa citată mai sus anunță că Gabi Tamaș a ieșit în club sâmbătă seara cu mai mulți prieteni și coechipieri, dar nu a dorit la hotelul unde este cazată echipa. Mai mult, acesta nu s-a prezentat la antrenamentul lui Hapoel Haifa, iar oficialii grupării din Israel nu mai știu nimic de internaționalul român de sâmbătă seara. Tamaș nu le-a răspuns la telefon în ultimele ore nici coechipierilor.

Gabi Tamaș și coechipierii săi la un restaurant din București
Gabi Tamaș și coechipierii săi la un restaurant din București

Ce spune patronul lui Hapoel Haifa despre incidentul în care a fost implicat Gabi Tamaș

Yoav Katz, patronul formației Hapoel Haifa, a vorbit despre situația lui Gabi Tamaș. Acesta a dezvăluit că a fost anunțat în legătură cu escapada fundașului în vârstă de 35 de ani. “Sunt în vizită la București. Acum nu sunt la cantonament, dar am auzit ce s-a întâmplat. Când o să mă întorc o să analizez problema.”

Nu este prima dată când Gabi Tamaș este implicat într-un scandal de când a semnat cu Hapoel Haifa. Fundașul român a petrecut o săptămână în arest după ce a condus sub influența alcoolului cu o viteză de 205 kilometri pe oră. Mai mult, acesta nu avea un permis de conducere valabil.

Gabi Tamaș, pe lista Astrei Giurgiu

Deși a semnat recent prelungirea contractului cu Hapoel Haifa, Gabi Tamaș se află pe lista de transferuri a celor de la Astra Giurgiu. Dani Coman, președintele fostei campioane a României, susține că este interesat de serviciile fundașului în vârstă de 35 de ani. “E adevărat, suntem în negocieri cu Gabi Tamaș. E un jucător pe care mi-l doresc foarte mult și sunt convins că ne va ajuta enorm”, a declarat Dani Coman.

Tags: