Fotbal intern

Gabi Tamaş dezvăluie ce se întâmplă la Astra Giurgiu! Cum au decurs negocierile cu Ioan Niculae

17.05.2020 | 13:41
Gabi Tamas dezvaluie ce se intampla la Astra Giurgiu Cum au decurs negocierile cu Ioan Niculae
ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș, fundașul Astrei Giurgiu, a vorbit despre situația de la club și a dezvăluit negocierile purtate cu patronul Ioan Niculae, despre care spune că au decurs bine.

Gabi Tamaș, dezvăluiri despre situația de la Astra Giurgiu

Gabi Tamaș a vorbit despre situația de la Astra Giurgiu și a dezvăluit negocierile purtate de el și alți doi jucători cu patronul Ioan Niculae: „Am fost la discuții cu încă doi fotbaliști și am vorbit despre începerea antrenamentelor și campionatului.

ADVERTISEMENT

Am stabilit niște detalii legate de sumele restante pe care urmează să le primim până în data de 18 mai”.

„Ne vom prezenta marți pentru vizita medicală, teste Covid-19 și plecarea în cantonament. Avem încredere că totul e exact așa cum am discutat, noi am fost mulțumiți de propunerea făcută de către domnul Niculae, spre deosebire de ce se întâmplă la alte echipe.

ADVERTISEMENT

Noi am demonstrat că suntem un grup unit, la bine dar și la rău, urmând să ne pregătim corespunzător pentru câștigarea campionatului”a mai spus Gabi Tamaș pentru prosport.ro.

Gabi Tamaș speră să mai joace pentru echipa națională

Gabi Tamaș încă speră să mai prindă un turneu final cu naționala României și crede că are șanse să intre în vederile selecționerului Mirel Rădoi: Mie mi se pare normal ca la echipa națională să fie convocați jucătorii care sunt în formă.

ADVERTISEMENT

Nu te poți califica cu jucători care nu sunt în formă. Sunt jucători talentați, buni, dar care nu prea joacă.

La națională trebuie să te duci cu jucătorii care sunt în formă, care joacă meci de meci. Dacă voi face lucruri bune pe teren, sper să acaparez ochii staff-ului echipei naționale și să fiu convocat”.

ADVERTISEMENT

„Asta depinde doar de mine. Ar fi ceva extraordinar să mai prind un turneu final. Sper la așa ceva, dar nu pot să știu ce se va întâmpla”, a mai spus Gabi Tamaș.

ADVERTISEMENT