Fotbal intern

Gabi Tamaș, dezvăluiri despre aventurile bahice: ”Le-am făcut, mi le asum”. Exclusiv

20.10.2020 | 15:00
Gabi Tamas dezvaluiri despre aventurile bahice Leam facut mi le asum Exclusiv
ADVERTISEMENT

Fundașul echipei Universitatea Cluj, Gabi Tamaș, a făcut câteva dezvăluiri, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, despre aventurile bahice despre care presa a scris în timp.

Jucătorul a fost în recuperare acasă, la Brașov, după ce a suferit o ruptură de menisc într-un meci din deplasare cu Aerostar Bacău.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional a vorbit pentru FANATIK și despre momentul în care Mirel Rădoi l-a dat afară de la FCSB.

Dezvăluiri despre aventurile bahice ale lui Gabi Tamaș

Printre subiectele abordate în interviul acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Gabi Tamaș a dezvăluit și cum stau lucrurile cu celebrele sale aventuri bahice și cât de mult i-au infleunțat cariera.

ADVERTISEMENT

”E o prostie să se spună că dacă eram mai serios ajungeam mai sus! Dacă mă culc la ora 10 în fiecare seară dau gol meci de meci? Ce înseamnă mai serios? Serios ești când intri pe teren sau ești la antrenament! Asta înseamnă serios! Îți dă cineva scris că dacă te culci devreme joci de două ori mai bine?”, a declarat fotbalistul.

”Astea sunt tabieturile fiecăruia, așa ai fost crescut, așa ești! Crede cineva că Messi sau Ronaldo se culcă la ora 10? Sau că stau în gheață până la gât în fiecare zi? Astea sunt niște aberații, ne luăm de niște nimicuri”, a mai spus Tamaș în interviu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

”E bine că apar în presă și șprițurile pe care le mai fac, dacă nu ar apărea ar fi o problemă… Dacă nu se vorbește de mine, înseamnă că s-a întâmplat ceva și nu e în regulă. Șprițuri? Fiecare face un șpriț, că e om până la urmă, nu?

Ca să lămuresc treaba, uite ce e…. Nu sunt chiar așa dese șprițurile astea ale mele până dimineața, dar la mine când apar, apar toate o dată. Dacă fac ceva acum, se scrie tot ce am făcut în 37 de ani, nu doar în ultima lună!

ADVERTISEMENT

Cel mai mult au avut de suferit după aceste articole cei din familia mea. Nu mi-o arătau, dar puneau la suflet tot ce se scria. Pe mine asta mă durea cel mai mult. Sunt persoană publică și îmi asum aceste lucruri. Mi-am ales să fiu persoană publică, sunt pe prima pagină cu orice fel de chestii”, a continuat fundașul.

Tamaș, mesaj pentru garda nouă

Gabi Tamaș a povestit pentru FANATIK și cum a fost cu celebrul episod în care a spart uşa de termopan a unui bloc din Bucureşti şi a adormit pe un preş: ”Sunt Gabi Tamaș, de-aia s-a mediatizat faza aceea non-stop. Hai să plătesc pe cineva acum, pe cineva necunoscut, să facă același lucru ca și mine și să vedem dacă apare în tabloide și pe site-uri! Îți spun eu că nu apare.

Nu interesează pe nimeni! Dar nu contează, cum îți spuneam, le-am făcut, mi le asum! Treci peste, altfel, ca să glumesc, îți pui ghetele în cui. E ca la fotbal. Ai pierdut azi, treci la meciul următor. Nu mai stai să te gândești!”

În schimb, fotbalistul de la Universitatea Cluj a negat incidentul din 2013 cu Daniel Pancu. Presa a scris la acea vreme că cei doi s-au luat la bătaie într-un restaurant în care se aflau la un șpriț, iar Tamaș l-a lovit cu pumnul în față pe Pancu. ”Nu mai aberați, nu s-a întâmplat nimic acolo! Eu cu Daniel Pancu suntem prieteni!”

Întrebat dacă există în acest moment jucători în Liga 1 cu care ar putea face un șpriț pe cinte, Tamaș a răspuns: ”Nu-i prea cunosc, pentru că sunt cam tineri. Nu prea m-am intersectat cu garda nouă ca să le pot da o notă la șpriț. Dar ar fi bine să nu fie doar lăudăroși, ci să arate că sunt bărbați. Și pe teren, și în afara terenului”.

ADVERTISEMENT