Fotbal international

Gabi Tamaș, din nou la Tribunal! UPDATE. Fundașul rămâne în arest la domiciliu. Reacția dură a patronului de la Hapoel Haifa

17.04.2019 | 13:28
Gabi Tamas din nou la Tribunal UPDATE Fundasul ramane in arest la domiciliu Reactia dura a patronului de la Hapoel Haifa

Gabi Tamaș, fundașul central al formației Hapoel Haifa, a ajuns din nou la Tribunalul din Petah Tikva. Internaționalul român a petrecut 7 zile în arest, după ce a fost prins conducând cu 205 km/h sub influența alcoolului, iar judecătorii au decis ca fotbalistul să rămână în arest la domiciliu.


UPDATE. După ce Gabi Tamaș s-a prezentat la Tribunalul din Petah Tikva, judecătorii au decis marți, 16 aprilie, ca fundașul să rămână în arest la domiciliu. Patronul celor de la Hapoel Haifa a transmis un mesaj prin intermediul reprezentantului Amir Haberfeld și s-a arătat revoltat de decizia luată împotriva fotbalistului român. “Este o decizie ilogică să i se prelungească perioada de arest la domiciliu. Deja nu mai are niciun sens. Nu putem înțelege decizia judecătorilor”, a spus acesta, conform one.co.il. În același timp, oficialii lui Hapoel Haifa încearcă să obțină permisiunea ca Gabi Tamaș să poată să se antreneze alături de coechipierii săi și să poată evolua pentru gruparea din Israel.


UPDATE. Gabi Tamaș a fost judecat luni, 15 aprilie, la Tribunalul din Petah Tikva, acolo unde a cerut să i se anuleze arestul la domiciliu. Judecătoarea dorea să dea verdictul prin poștă, dar avocații fundașului lui Hapoel Haifa au convins-o să anunțe un verdict final miercuri, de la ora 13.00, anunță gsp.ro.


UPDATE. Procesul în care Gabi Tamaș a cerut să scape de arestul la domiciliu s-a terminat după o oră și jumătate, dar fundașul central nu a avut noroc. Acesta nu a reușit să îi convingă pe judecători să îl lase liber. Un nou termen a fost stabilit marți, 16 aprilie, ora 10.00, iar avocații sunt obligați să îi aducă un translator oficial.

Dacă judecătorii nu vor lua o decizie pe 16 aprilie, atunci Gabi Tamaș va întâmpina mari probleme, toate aecstea deoarece urmează Paștele Evreies, care ține 8 zile, începând cu data de 19 arpilie, iar tribunalul funcționează doar în situații excepționale. La ieșirea din Tribunalul din Petah Tikva, Gabi Tamaș era foarte nervos și agitat, anunță gsp.ro.


Gabi Tamaș a ajuns din nou la Tribunal

Hapoel Haifa a decis să se bazeze în continuare pe serviciile lui Gabi Tamaș, chiar dacă acesta nu poate să părăsească locuința în care stă alături de Ioana și fiica lui. Astfel, internaționalul român în vârstă de 35 de ani încearcă să scape de arestul la domiciliu și a ajuns la Tribunalul din Petah Tikva însoțit de persoana care îl supraveghează acasă, dar și de cei doi avocați ai săi.

Gabi Tamaș va încerca să îi convingă pe judecătorii de la Tribunalul din Petah Tikva să nu îl mai țină în arest la domiciliu, toate acestea pentru a putea participa la antrenamentele și meciurile echipei Hapoel Haifa. Dacă judecătorii vor decide să accepte cererea internaționalului român, atunci el va putea să se alăture echipei pentru ultimele 4 etape din play-off.

Gabi Tamaș și unul dintre avocații săi

Avocatul lui Gabi Tamaș, nevos la Tribunalul din Petah Tikva

Eitan Stoler, unul dintre avocații lui Gabi Tamaș, s-a arătat deranjat de modul în care decurge procesul în care este implicat internaționalul român și i-a transmis judecătoarei: “Se exagerează în acest dosar și vrem să avansăm. Doamna judecător, doriți să vă dau dosarul pe tavă, dar problema e că dosarul are multe găuri”, a spus avocatul lui Gabi Tamaș, conform gsp.ro.

Gabi Tamaș a scăpat de arestul poliției pe 1 aprilie, iar șase persoane din anturajul lui Hapoel Haifa au promis că îl vor supraveghea pe fundașul român în fiecare zi, dar au și depus 25.000 de șecheli pentru cauțiune. Pentru a putea să meargăa casă a fost nevoie ca Gabi Tamaș și cele șase persoane să plătească în total 180.000 de șecheli, adică 44.180 de euro.

Tags: