Sport

Gabi Tamaș, discurs dur în fața conducerii de la Petrolul: „Dacă vineri nu se bagă un salariu, plătesc eu unul la băieți și plec!”. Exclusiv

Gabi Tamaș (38 de ani) amenință că pleacă de la Petrolul, după ce jucătorii au ajuns la două luni și jumătate în care nu au primit niciun ban, deși echipa se află pe locul 3 în SuperLiga.
01.09.2022 | 18:08
Gabi Tamas discurs dur in fata conducerii de la Petrolul Daca vineri nu se baga un salariu platesc eu unul la baieti si plec Exclusiv
Gabi Tamaș e dorit de 3 echipe din SuperLiga. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Petrolul se află pe locul în trei SuperLiga după victoria cu Chindia Târgoviște, însă „lupii-galbeni” se confruntă cu mari probleme financiare.

Culisele plecării lui Gabi Tamaș de la Petrolul: „Nu mai joc nimic duminică. Vă promit eu!”

Primul care amenință că pleacă de la echipă este Gabi Tamaș: „Nu (nu se gândește la play-off – n.r.), mă gândesc la plecare de la Petrolul. De ce? De aia”, a spus stoperul după meciul cu dâmbovițenii.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat ce s-a întâmplat la ședința dintre jucători și conducerea clubului. Pe 15 septembrie se împlinesc trei luni de când fotbaliștii lui Nicolae Constantin nu și-au încasat salariile, iar situația este una tensionată.

Tamaș a sărit în apărarea tuturor colegilor săi în vestiar: „Dacă mâine nu se bagă un salariu, plătesc eu unul la băieți și plec din club! Nu mai joc nici duminică. Vă promit eu!”, le-a transmis Tamaș celor din conducerea clubului.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș nu va mai continua sub nicio formă la Petrolul Ploiești dacă jucătorii nu își vor primi măcar un salariu restant până la meciul cu FC Botoșani de duminică, 5 septembrie.

Vivi Răchită anunță că Tamaș este dorit de CFR Cluj, FCSB și FC Voluntari

Vivi Răchită, apropiat al celor de la Petrolul, a dezvăluit la Digi Sport că Tamaș are deja trei oferte: „Gabi e un băiat de cuvânt. A discutat cu anumiți oameni, a avut promisiuni și asigurări, a adus și o sumă de bani. A avut săptămâna asta o discuție cu cei din conducere că se vor rezolva anumite probleme, să se dea măcar un salariu. Sper să îl ținem la Ploiești, totuși, pentru că este liderul echipei.

ADVERTISEMENT

E posibil să meargă la CFR Cluj, îl vor și FCSB și FC Voluntari. Nu e un fundaș mai bun decât Tamaș. Nu există. Tamaș e cam printre cei mai buni. Gabi nici nu vrea să fie el plătit, vrea să le fie date salariile celor cu situații mai delicate”.

Fostul jucător al ploieștenilor îi pune la zid pe cei din conducere, care au transferat jucători cu salarii foarte mari, iar acum le pot onora pretențiile financiare: „Erau banii de la televiziune, erau promisiunile unor sponsori, dar pe mine mă înfioară business-plan-ul celor din conducere. Eu nu am bani de Dacie, dar îmi cumpăr Maybach în leasing. Nu înțeleg cum s-a făcut bugetul. Dacă nu ai niciun ban, cum să îți aduci 30 de jucători?”. 

ADVERTISEMENT

Președintele celor de la Petrolul cere intervenția autorităților: „Doar se mândresc cu faptul că au o echipă în oraș”

Costel Lazăr a cerut intervenția Primăriei Ploiești pentru a plăti salariile jucătorilor: „Petrolul poate continua la acest nivel, însă e nevoie și de intervenția autorităților, care în momentul acesta doar se mândresc cu faptul că au o echipă în oraș”, a declarat președintele celor de la Petrolul la Pro Arena.

Oficialul „lupilor-galbeni” a refuzat să comenteze declarațiile lui Gabi Tamaș. Din informațiile FANATIK, Costel Lazăr a rămas șocat de cuvintele pe care i le-a adresat Gabi Tamaș, mai ales că erau de față toți jucătorii: „O să comentez ce a spus Gabi Tamaș după ce o să stau de vorbă cu el, deocamdată nu vreau să fac comentarii pe această temă. Ne facem datoria și trebuie să găsim soluții”.

ADVERTISEMENT