ADVERTISEMENT
Sport

Gabi Tamaș, discurs uluitor după accidentarea horror: “Am programat operația pentru marți, dar eu încerc să joc luni, dacă nu mai doare așa tare”

Autor: Gabriela Gheorghe | 03.09.2020 | 23:12
Gabi Tamaș, discurs uluitor după accidentarea horror:
Gabriel Tamaș

Gabriel Tamaș (36 de ani) de la U Cluj s-a accidentat la primul meci pentru ”șepcile roșii” în succesul cu 1-0 contra lui Aerostar Bacău. Apărătorul central a suferit o ruptură a meniscului. Chiar dacă spune că se va opera marți, fostul fotbalist de la FCSB și Dinamo vrea să evolueze luni, cu ASU Poli Timișoara.

ADVERTISEMENT

„Am ruptură de menisc, da. Am programat deja operația marți, dar eu încerc să joc luni, dacă nu mă mai doare așa tare.

Fac tratament, am făcut sală, pentru a-mi crește masa musculară. Nu s-a umflat nici atunci și nici acum nu este umflat. S-a rupt meniscul de tot și-l voi scoate.

ADVERTISEMENT

”N-am mai simțit niciodată așa ceva!”

Dacă încerc să-l lipesc, voi absenta 4 luni. Așa, lipsesc vreo 3 săptămâni, maxim. M-am sfătuit cu medicii. Nu mi s-a înfipt piciorul, așa cum s-a scris, mi-a trosnit piciorul înăuntru, în aer. N-am mai simțit niciodată așa ceva!”, a declarat Gabi Tamaș la Digi Sport Special.

Gabi Tamaș ar putea să fie la finalul carierei din cauza accidentării din ultimul meci. Pe lângă ruptura de menisc, Tamaș are și o întindere a ligamentelor încrucișate.

ADVERTISEMENT

“În urma investigațiilor medicale efectuate în ultimele zile, diagnosticul medicilor în cazul accidentării lui Gabriel Tamaș, din meciul împotriva celor de la Aerostar Bacău, este ruptură de menisc și întindere de ligamente.

Tamaș a fost dorit și de Dinamo

Jucătorul va fi supus unei intervenții chirurgicale la menisc. Îi dorim să revină cât mai repede pe terenul de joc!”, este scris în comunicatul Universității Cluj.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional s-a despărțit de Astra Giurgiu din cauza problemelor cu banii și s-a înțeles cu formația din liga secundă.

Gabriel Tamaș a fost și în vizorul lui Dinamo București, echipă la care a mai evoluat de-a lungul carierei, însă a decis să o refuze pe formația din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1