Sport

Gabi Tamaș, discurs uluitor după accidentarea horror: “Am programat operația pentru marți, dar eu încerc să joc luni, dacă nu mai doare așa tare”

03.09.2020 | 23:12
Gabi Tamas discurs uluitor dupa accidentarea horror Am programat operatia pentru marti dar eu incerc sa joc luni daca nu mai doare asa tare
ADVERTISEMENT

Gabriel Tamaș (36 de ani) de la U Cluj s-a accidentat la primul meci pentru ”șepcile roșii” în succesul cu 1-0 contra lui Aerostar Bacău. Apărătorul central a suferit o ruptură a meniscului. Chiar dacă spune că se va opera marți, fostul fotbalist de la FCSB și Dinamo vrea să evolueze luni, cu ASU Poli Timișoara.

„Am ruptură de menisc, da. Am programat deja operația marți, dar eu încerc să joc luni, dacă nu mă mai doare așa tare.

ADVERTISEMENT

Fac tratament, am făcut sală, pentru a-mi crește masa musculară. Nu s-a umflat nici atunci și nici acum nu este umflat. S-a rupt meniscul de tot și-l voi scoate.

”N-am mai simțit niciodată așa ceva!”

Dacă încerc să-l lipesc, voi absenta 4 luni. Așa, lipsesc vreo 3 săptămâni, maxim. M-am sfătuit cu medicii. Nu mi s-a înfipt piciorul, așa cum s-a scris, mi-a trosnit piciorul înăuntru, în aer. N-am mai simțit niciodată așa ceva!”, a declarat Gabi Tamaș la Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș ar putea să fie la finalul carierei din cauza accidentării din ultimul meci. Pe lângă ruptura de menisc, Tamaș are și o întindere a ligamentelor încrucișate.

“În urma investigațiilor medicale efectuate în ultimele zile, diagnosticul medicilor în cazul accidentării lui Gabriel Tamaș, din meciul împotriva celor de la Aerostar Bacău, este ruptură de menisc și întindere de ligamente.

ADVERTISEMENT

Tamaș a fost dorit și de Dinamo

Jucătorul va fi supus unei intervenții chirurgicale la menisc. Îi dorim să revină cât mai repede pe terenul de joc!”, este scris în comunicatul Universității Cluj.

Fostul internațional s-a despărțit de Astra Giurgiu din cauza problemelor cu banii și s-a înțeles cu formația din liga secundă.

ADVERTISEMENT

Gabriel Tamaș a fost și în vizorul lui Dinamo București, echipă la care a mai evoluat de-a lungul carierei, însă a decis să o refuze pe formația din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT