Fotbal intern

Gabi Tamaș, dorit de Dinamo: ”Voi vedea ce decizie iau”

06.07.2020 | 21:36
Gabi Tamas dorit de Dinamo Voi vedea ce decizie iau
ADVERTISEMENT

Fundașul Gabi Tamaș, care și-a încheiat de curând contractul cu Astra Giurgiu, a confirmat interesul celor de la Dinamo, care vor să-l aducă din sezonul viitor.

Telekom Sport a anunțat că oficialii clubului Dinamo i-au contactat în vederea unor transferuri pe Tamaș și George Țucudean.

ADVERTISEMENT

Ambii jucători au mai trecut prin curtea ”câinilor”, dar Tamaș a fost contestat în ultimul timp de fanii dinamoviști după ce a acceptat să joace la rivala FCSB.

Dinamo, interesată de transferul lui Gabi Tamaș

Rămas liber de contract după despărțirea de Astra Giurgiu, Gabi Tamaș a confirmat interesul celor de la Dinamo de a-l transfera, dar a evitat să dea un răspuns concret.

ADVERTISEMENT

”Există interes din partea lui Dinamo. Voi vedea în perioada următoare ce decizie iau”, a declarat Gabriel Tamaș pentru prosport.ro. Jucătorul urmează să se întâlnească cu oficialii ”câinilor” pentru a începe negocierile.

Stoperul a jucat de-a lungul carierei pentru Dinamo, Galatasaray Istanbul, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich Albion, CFR Cluj, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff City, Hapoel Haifa și Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a mai evoluat în trei rânduri pentru Dinamo: 2002-2003, 2005 și 2008-2009. Fostul internațional a câștigat alături de ”câini” două Cupe și o Supercupă a României.

George Țucudean (29 de ani) s-a despărțit de CFR Cluj, după ce i-a expirat pe 30 iunie contracul cu formația antrenată de Dan Petrescu. În urma discuțiilor pe care le-a avut cu oficialii clubului, Țucudean a decis să nu-și mai prelungească înțelegerea nici până la finalul sezonului actual, așa cum a anunțat FANATIK.

ADVERTISEMENT

Țucudean a marcat 34 de goluri în ultimele trei sezoane pentru CFR, însă numai unul în actuala stagiune. Atacantul a bifat doar 6 meciuri în actuala ediție de Liga 1 din cauza unor probleme la inimă. Atacantul e membru elite în programul DDB al suporterilor, cu 1.948 de euro anual. A jucat la Dinamo în două etape: 2010-2013 și 2014. A câștigat Cupa și Supercupa în 2012.

ADVERTISEMENT