Sport

Gabi Tamaş, final de carieră? U Cluj a anunțat diagnosticul medicilor

03.09.2020 | 12:01
Gabi Tamas final de cariera U Cluj a anuntat diagnosticul medicilor
ADVERTISEMENT

Fundașul echipei Universitatea Cluj, Gabi Tamaş, s-a accidentat extrem de grav la meciul cu Aerostar Bacău, iar FANATIK a aflat că ar putea chiar să-și încheie cariera.


UPDATE, 3 septembrie, ora 12:00. Universitatea Cluj a dat un comunicat oficial prin care anunță că Gabi Tamaș a suferit o ruptură de menisc și o întindere a ligamentelor încrucișate. Fundașul urmează să fie operat:

ADVERTISEMENT

“În urma investigațiilor medicale efectuate în ultimele zile, diagnosticul medicilor în cazul accidentării lui Gabriel Tamaș, din meciul împotriva celor de la Aerostar Bacău, este ruptură de menisc și întindere de ligamente. Jucătorul va fi supus unei intervenții chirurgicale la menisc. Îi dorim să revină cât mai repede pe terenul de joc!”, se arată în comunicatul lui U Cluj.

ℹ️ În urma investigațiilor medicale efectuate în ultimele zile, diagnosticul medicilor în cazul accidentării lui Gabriel…

Posted by FC Universitatea Cluj on Thursday, September 3, 2020


Fostul internațional a plecat de la Astra Giurgiu din cauza problemelor financiare și a semnat în această vară cu gruparea din Liga 2.

ADVERTISEMENT

Tamaș a mai fost dorit și de Dinamo București, formație pentru care a mai jucat în cariera sa, dar în cele din urmă a decis să-i refuze pe ”câini”.

Sfârșit de carieră pentru Gabriel Tamaș?

Gabriel Tamaş s-a accidentat în a doua repriză a meciului cu Aerostar Bacău, din prima etapă din Liga 2, iar situația pare a fi destul de Gravă, FANATIK aflând că jucătorul este suspect de ruptură de ligamente și ar putea chiar să-și încheie cariera. Fotbalistul a simţit dureri la piciorul stâng şi a fost dus la spital cu ambulanţa.

ADVERTISEMENT

Din primele informații obținute de FANATIK, Tamaș nu poate să îndrepte piciorul și are dureri mari. Cu toate acestea, fundașul va merge cu echipa la Cluj și va face abia marți un control medical.

În minutul 77, Tamaș a șutat de la distanță, peste poartă, cu dreptul, dar când a călcat cu piciorul stâng pe gazon, a simțit o durere. Jucătorul clujenilor a încercat să se ridice, însă nu a reușit să calce pe piciorul stâng, cu toate că s-a străduit de câteva ori.

ADVERTISEMENT

”E greu de spus, la spital era foarte aglomerat și când faci un RMN cel mai bine e să îl faci după 24 de ore. Se va întoarce cu echipa la Cluj și va face mâine un RMN. La genunchi e problema”, a declarat Daniel Stanciu la emisiunea Digi Sport Special.

”Să sperăm că e doar la menisc, pentru că perioada de refacere e mai mică. Ar fi o pierdere mare. E un jucător important. Și mai ales pentru grup… e un jucător care trage echipa după el, e antrenorul din teren”, a mai spus oficialul clujenilor.

Universitatea Cluj a debutat cu dreptul în noua ediție din Liga 2 și a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0, formația Aerostar Bacău. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Dorin Goga, în minutul 60.

ADVERTISEMENT