Fotbal international

Gabi Tamaș, ia-ți notițe! A venit beat la antrenament și s-a bătut cu un coleg! Acum e dorit de Fenerbahce

20.04.2019 | 09:12
Gabi Tamas iati notite A venit beat la antrenament si sa batut cu un coleg Acum e dorit de Fenerbahce

Ricardo Centurion, un fotbalist în vârstă de 26 de ani care se află sub contract cu Racing Club, a mers beat la un antrenament al echipei sale și s-a bătut cu un coleg. Incidentul nu i-a speriat pe oficialii lui Fenerbahce, iar turcii își doresc să îl transfere pe fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 3,5 milioane de euro.

A venit beat la antrenament și s-a bătut cu un coleg, iar acum e dorit de Fenerbahce

Atacantul are probleme comportamentale, iar Racing Club nu mai dorește să se bazeze pe serviciile sale după ultimul incident în care fotbalistul a fost implicat la echipa a doua, unde era trimis de antrenorul său pentru un conflict mai vechi. Ricardo Centurion s-a prezentat sub influența alcoolului la antrenamentul echipei secunde și s-a luat la bătaie cu un coleg în vârstă de 19 ani.

Ricardo Centurion se afla la echipa secundă a celor de la Racing Club după ce a avut un conflict cu antrenorul Coudet în luna februarie. Mai mult, atacantul în vârstă de 26 de ani a mai fost amendat după ce a făcut un accident de mașină și a fost implicat într-un scandal la ieșirea dintr-un club de noapte.

Bucuria lui Ricardo Centurion după un gol înscris pentru Racing Club

Fenerbahce s-a interesat de Centurion

Deși are probleme cu Racing Club, Ricardo Centurion nu duce lipsă de oferte. Atacantul este dorit în China și Turcia, iar pe lista echipelor care s-au interesat de serviciile fotbalistului care a mai jucat la Genoa, Boca Juniors și Sao Paulo se află Fenerbahce. Ricardo Centurion are și două goluri în cinci selecții pentru echipa națională a Argentinei U20.

Ricardo Centurion mai are contract cu Racing Club până pe 31 decembrie 2021. În sezonul 2018 – 2019, atacantul a jucat în 16 meciuri pentru formația din prima ligă din Argentina, a dat trei goluri și a oferit două pase decisive. Genoa l-a vândut în ianuarie 2018 pe Centurion cu 5,7 milioane de euro, după ce în august 2017 îl cumpărase de la Sao Paulo cu 5 milioane de euro.