Fotbal intern

Gabi Tamaș îl așteaptă pe Ioan Niculae în vestiar: „Trebuie să ne dea banii pe care îi avem de luat!” + Sinceritatea lui Denis Alibec

23.02.2020 | 19:04
Gabi Tamas il asteapta pe Ioan Niculae in vestiar Trebuie sa ne dea banii pe care ii avem de luat  Sinceritatea lui Denis Alibec
ADVERTISEMENT

Danis Alibec a înscris golul care a calificat-o pe Astra Giurgiu în play-off și a mărturisit că nu și-a dorit niciodată să joace în play-out. Alături de căpitanul Astrei, Gabi Tamaș a vorbit și a declarat că îl așteaptă pe patron și vrea să-și primească toți banii pe care îi are de recuperat.

Gabi Tamaș așteaptă să primească banii de la Ioan Niculae

Gabi Tamaș a vorbit la finalul meciului cu Sepsi OSK și a declarat că îl așteaptă pe Ioan Niculae, patronul echipei, pentru a primi toți banii pe care îi are de luat: La pauză am vorbit că nu mai avem nimic de pierdut și am zis să mergem să înscriem două-trei goluri. Ne-a bătut soarele în ochi, nu eram obișnuiți cu ora la care am jucat.

ADVERTISEMENT

Eu nu m-am gândit niciodată la play-out, eu când am venit aici am spus că voi juca în play-off și iată că s-a întâmplat. Am arătat că suntem jucători buni, valoroși și merităm să jucăm în play-off.

Și echipele mari mai pierd, nu stăm în Budescu, am avut ghinion, dar ăsta e fotbalul. Multe echipe s-au încurcat de la reluarea campionatului”.

ADVERTISEMENT

„Ne propunem să câștigăm cât mai multe meciuri. Patronul e alături de noi, cum a fost de la început. Acum îl așteptăm să vină în vestiar și să ne dea toți banii.

Trebuie să ne dea cât avem de luat, trebuie să ne dea exact cât avem de luat. Toate echipele sunt neplătite. Nu știu ce se va întâmpla cu Bogdan Andone, eu cred că va rămâne el cu staff-ul lui”, a mai spus fundașul Astrei Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec, sincer după meciul cu Sepsi: „Nu am fost concentrați 100%”

Denis Alibec a vorbit la finalul confruntării cu Sepsi și a mărturisit că atât el cât și colegii săi nu au intrat pe teren foarte concentrați: „A fost miza prea mare a meciului și nu am fost concentrați 100%. Noi am jucat la victorie, pentru că nu se știe niciodată, cum am fost egalați la Sibiu.

O să avem 2-3 zile libere, o să ne relaxăm și o să vedem ce este de făcut. Nu am jucat niciodată în play-off până acum și nici nu îmi doresc, asta am vorbit și cu băieții la pauză. Îmi pare rău de Gică Hagi, dar el are un alt stil de joc și va reveni. Nu vreau să discut despre situația antrenorului”.

ADVERTISEMENT