Fotbal international

Gabi Tamaș, încă un scandal în Israel! S-a îmbătat din nou și patronul echipei a luat foc! Prima reacţie a fotbalistului

15.05.2019 | 09:00
Gabi Tamas inca un scandal in Israel Sa imbatat din nou si patronul echipei a luat foc Prima reactie a fotbalistului

Nici nu s-au stins bine ecourile cazului în care Gabi Tamaș a fost prins beat la volan, că fundașul român a intrat într-un nou scandal în Israel. Jucătorul echipei Hapoel Haifa și-a aflat marți sentința pentru faptul că a condus în stare de ebrietate și a depășit viteza legală.

UPDATE, 15 mai, ora 09:00 / Gabriel Tamaş a oferit o primă replică după noul scandal în care a fost implicat. Fundaşul de 35 de ani a postat un mesaj pe contul personal de Instagram. “Uneori, oamenii încearcă să te distrugă pentru că recunosc puterea pe care o ai, nu pentru că nu o văd. Ei o văd, dar nu vor să existe”, a scris fotbalistul lui Hapoel Haifa.

Prima reacţie a lui Gabriel Tamaş după noul scandal din Israel în care a fost implicat (sursă foto: instagram.com)
Prima reacţie a lui Gabriel Tamaş după noul scandal din Israel în care a fost implicat (sursă foto: instagram.com)

Gabi Tamaș, încă un scandal în Israel: ”Țipa, înjura și cerea să-i fie reziliat contractul”

Gabi Tamaș a intrat într-un nou scandal în Israel, patronul clubului Hapoel Haifa, Yoav Katz, povestind un episod petrecut după o petrecere stropită cu mult alcool cu ocazia Zilei Independenței. ”În seara în care avea loc petrecerea am primit un mesaj de la Tamaș prin care îmi spunea că vrea să-i fie reziliat contractul. L-am întrebat de ce și mi-a spus că nu consideră că mai poate progresa clubul”, a declarat omul cu banii de la Hapoel Haifa, conform site-ului one.co.il.

”Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva pentru că el nu vorbește așa și m-am întors la birou în jurul orei 1.30. Am reușit să vorbesc la telefon cu Tamaș. Era foarte diferit, de obicei îmi vorbește respectuos, îmi spunea ‘domnul președinte’, acum țipa și înjura. A doua zi am mers la antrenament și am vorbit cu colegii lui care au fost la petrecere, deoarece el nu are voie sa meargă neînsoțit. Mi-au spus că atunci când au ajuns la 10 seara, el avea deja un comportament ciudat”, a mai afirmat Yoav Katz.

Gabriel Tamaș părăsește terenul eliminat în meicul România - Serbia din Liga Națiunilor
Gabriel Tamaș părăsește terenul eliminat în meicul România – Serbia din Liga Națiunilor

”Are o problemă, nu poate rezista tentației”

Patronul celor de la Hapoel Haifa a precizat că fundașul român și-a cerut scuze pentru acel episod și crede că i s-a pus ceva în băutură: ”Tamaș și-a cerut apoi scuze și a acuzat că i-a fost pus ceva în băutură și că a fost forțat să spună acele lucruri. Tamaș este un tip bun și o persoană bună, însă nu poate rezista tentației. Are o problemă și mă gândesc să-l duc la un centru pentru lupta împotriva depedenței de alcool”.

În cazul conducerii în stare de ebrietate, Gabriel Tamaș a fost condamnat la două luni de muncă în folosul comunității, timp de cinci zile pe săptămână, și amendat cu 3.000 de shekeli (aproximativ 3.150 de lei). Fotbalistul în vârstă de 35 de ani nu va putea părăsi Țara Sfântă în următoarele două luni și s-a ales cu permisul suspendat pentru patru ani în Israel, iar dacă va recidiva va faace șase luni de închisoare. Cu toate acestea, patronul Yoav Katz a fost alături de jucătorul său și a anunțat că Tamaș va rămâne la Hapoel Haifa.