ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gabi Tamaș, îngrijorat de situația de la Dinamo: ”Să mă dau la o parte?”

Autor: Traian Terzian | 29.04.2021 | 12:29
Gabi Tamaș, îngrijorat de situația de la Dinamo: ”Să mă dau la o parte?”
Fundașul echipei FC Voluntari, Gabi Tamaș, este îngrijorat de situația prin care trece Dinamo București, fostul sa formație și adversara ilfovenilor din etapa a patra a play-out-ului din Liga 1. Sursă foto: Sport Pictures

Fundașul echipei FC Voluntari, Gabi Tamaș, este îngrijorat de situația prin care trece Dinamo București, fostul sa formație și adversara ilfovenilor din etapa a patra a play-out-ului din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Ajunsă pe loc retrogradabil direct și susținută financiar prin eforturile suporterilor-acționari, echipa din Ștefan cel Mare este aproape să părăsească prima scenă a fotbalului intern, pentru prima oară în istorie.

Ionuț Lupescu, membru de elită al Programului Doar Dinamo București (DDB), a transmis un mesaj jucătorilor și staff-ului clubului în care le cere să nu abandoneze lupta pentru salvarea de la retrogradare, să fie profesioniști până la capăt.

Situația de la Dinamo îl pune pe gânduri pe Gabi Tamaș

Situația dezastruoasă de la Dinamo nui-l lasă indiferent nici pe pe fostul fundaș al ”câinilor”, Gabi Tamaș. Actualul jucător al Voluntariului a vorbit despre problemele ”alb-roșilor” într-o conferință de presă înaintea meciului direct, care va avea loc joi, de la ora 17:00.

ADVERTISEMENT

”Sunt supărat, mă îngrijorează faptul că un club ca Dinamo să ajungă să se bată la retrogradare, sper să-şi revină din toate punctele de vedere, după meciul cu noi. Este foarte ciudat. Eu eram obişnuit ca Dinamo să se bată la titlu.

Nu joacă cei din conducere, jucăm noi. Ţin cu Dinamo, am şi eu prieteni dinamovişti şi acum ce să fac? Să mă dau la o parte? N-avem cum să ne dăm la o parte, trebuie să mergem acolo şi să câştigăm. Eu zic că Dinamo este cea mai imprevizibilă echipă din campionatul românesc”, a declarat Tamaș.

Un afacerist român vrea să se implice la Dinamo

”Nu ştiu… dacă le dai şanse, joacă. Trebuie să nu le dăm şanse, au jucători talentaţi, nu cred că sunt cu moralul la pământ, am mai citit despre ei şi am văzut că s-au mai reglat problemele, dar nu prea vreau eu să discut despre situaţia care este acolo”, a încheiat fundașul de la Voluntari.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Mihai Eșanu nu va fi titular nici în meciul cu FC Voluntari, iar Dusan Uhrin va fi nevoit să joace din nou cu Gudmund Kongshavn. Cel mai probabil, tânărul goalkeeper va reveni în poarta lui Dinamo la meciul cu FC Viitorul.

Fost senator și fost primar în Bușteni, Emanoil Savin are o avere de peste 7 milioane de euro și a anunțat în exclusivitate pentru FANATIKvrea să se implice în salvarea lui Dinamo. Dar cu condiția ca actuala societate să devină una curată sau să meargă în faliment și echipa să pornească de la 0. Așa spune că s-ar găsi imediat finanțare pentru club.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!