Sport

Gabi Tamaș l-a dat în judecată pe Nae Constantin după scandalul de la Petrolul. Suporterii „lupilor-galbeni” se întorc împotriva jucătorului. Update

Gabi Tamaș a plecat de la Petrolul după un scandal monstru în care a fost înregistrat de Nae Constantin în timp ce înjura pe toată lumea, dar l-a dat în judecată pe antrenor.
10.11.2022 | 13:26
Gabi Tamas la dat in judecata pe Nae Constantin dupa scandalul de la Petrolul Suporterii lupilorgalbeni se intorc impotriva jucatorului Update
Gabi Tamaș a plecat de la Petrolul după un scandal monstru în care a fost înregistrat de Nae Constantin în timp ce înjura pe toată lumea, dar l-a dat în judecată pe antrenor. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
10-11-2022
11:33

Galeria Petrolului, atac la Gabi Tamaș:

Suporterii celor de la Petrolul Ploiești îi aduc acuzații grave lui Gabi Tamaș într-un comunicat de presă: „ADGA a luat la cunoștință cu surprindere și cu iritare de Plângerea Penală făcută de fostul jucător al Petrolului Gabriel (zis Gabi) Tamaș împotriva antrenorului Nae Constantin.

Gestul ni se pare total neinspirat (pentru a nu spune mai mult) venind din partea cuiva care a inițiat o convorbire ce s-a dorit a fi publică încă din momentul inițierii, telefonul fiind pus pe speaker și așezat în mijlocul unui grup de aproximativ 10 persoane, printre care și 7-8 jucători ai Petrolului, invitați chiar de Tamaș pentru a fi martori la convorbirea respectivă.

Odată interlocutorul răspunzând la apel, Tamaș nu i-a făcut cunoscut caracterul public al discuției, pentru că la ea participau, cel puțin de partea lui Tamaș, mai multe persoane, invitate de acesta la o terasă publică, în acest scop. Cum poate Tamaș să acuze acum ca i-a fost adusă atingere vieții sale private, când el însuși a invitat cu acel prilej întreaga echipa să fie martora acestui show sinistru pus în operă de el?

ADGA își reafirmă sprijinul total și necondiționat față de antrenorul Nae Constantin, un om care a demonstrat și demonstrează încontinuu, atât ca jucător, cât și ca tehnician, un atașament real față de culorile galben-albastre, și îi urează fostului jucător Gabriel (zis Gabi) Tamaș să găsească o utilizare mai nobilă pentru banii câștigați la Petrolul decât plata fără sens a unor servicii juridice. I se va demonstra, încă o dată în viață, că nu mor caii când vor câinii. În numele celor 50.000 de suporteri care nu vor fi niciodată acoperiți de cei 100.000 de prieteni ai lui Tamaș”, a concluzionat Asociația Diaspora Galben-Albastră.

08-11-2022
16:10

Tamaș, prima reacție după ce l-a dat în judecată pe Nae Constantin

Fundașul Gabriel Tamaș l-a dat în judecată pe Nae Constantin pentru că a făcut publică discuția telefonică pe care au avut-o și consideră că tehnicianul trebuie să plătească pentru greșeală comisă.

”Confirm că am făcut plângere penală, am mare încredere în autorități. Cine greșește trebuie să plătească”, a declarat Tamaș, pentru sport.ro.

Președintele clubului Petrolul Ploiești, Costel Lazăr, s-a arătat dezamăgit de decizia fotbalistului de a-l acționa în instanță pe tehnicianul ”lupilor galbeni”.

”M-am întâlnit cu Tamaș și am vorbit altceva după acel incident. Am considerat că am încheiat totul pe cale amiabilă, dar sunt dezamăgit și surprins de ceea ce a făcut acum. Va trebui să ne apărăm, nu avem ce să facem”, a spus Lazăr, pentru prosport.ro.

Fostul internațional a avut o discuție amplă la telefon cu tehnicianul ploieștenilor, care a înregistrat convorbirea și apoi a dat-o publicității.

Nae Constantin, chemat în judecată de Gabi Tamaș

Tocmai acest lucru l-a deranjat teribil pe Gabi Tamaș, care a decis să-l cheme la judecată pe Nae Constantin. Tehnicianul este acuzat de faptul că a înregistrat și trimis către presă întreaga conversație, fără să aibă consimțământul jucătorului.

ADVERTISEMENT

Plângerea penală a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov de avocatul mandatat de fundașul în vârstă de 38 de ani, astfel că urmează ca antrenorul ”lupilor galbeni” să apară în fața procurorului de caz pentru a se apăra.

”Plângere penală împotriva numitului Nicolae (zis Nae) Constantin și a tuturor persoanelor care se fac vinovate de înregistrarea și difuzarea în mass-media, fără drept și fără consimțământul subsemnatului a unei conversații telefonice private”, se arată în documentul prezentat de playsport.ro.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș judecată Nae Constantin

Cu doar câteva ore înainte ca tot acest scandal să apară în toată presa din România, clubul Petrolul Ploiești a anunțat rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu Gabi Tamaș, la cererea fotbalistului.

Președintele Petrolului i-a luat apărarea lui Tamaș

La scurt timp după apariția înregistrărilor, Gabriel Tamaș și-a cerut scuze pentru cuvintele jignitoare folosite, punând totul pe seama nervilor. Fundașul a precizat la acel moment că nu știe cine l-a înregistrat și de ce a făcut acest lucru.

ADVERTISEMENT

Nae Constantin a recunoscut că el a fost cel care l-a înregistrat pe Tamaș în momentul convorbirii telefonice dintre cei doi. Antrenorul Petrolului a dezvăluit că materialul audio a fost făcut public înainte ca el să îl distribuie.

Președintele clubului prahovean, Costel Lazăr, a reacționat după înregistrarea apărută în spațiul public în care Tamaș jignește atât suporterii Petrolului, cât și conducerea echipei prahovene, dar crede că jucătorul a fost împins să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș a venit la Petrolul în vară, din postura de fotbalist liber de contract. În vârstă de 38 de ani, Tamaș a adunat 14 partide în acest sezon pentru ”lupii galbeni”, reușind să marcheze de 2 ori și să ofere o pasă de gol.

ADVERTISEMENT