Sport

Gabi Tamaș l-a întors din drum pe Budescu! Reacție dură a patronului lui Sepsi: „Mie nu-mi trebuie oameni care spun una și fac alta!”. Exclusiv

Laszlo Dioszegi, finanțatorul clublui Sepsi Sfântu Gheorghe, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, după ce Constantin Budescu a ales să nu mai semneze cu echipa sa.
18.01.2022 | 17:43
Gabi Tamas la intors din drum pe Budescu Reactie dura a patronului lui Sepsi Mie numi trebuie oameni care spun una si fac alta Exclusiv
Laszlo Dioszegi, finanțatorul clublui Sepsi Sfântu Gheorghe, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, după ce Constantin Budescu a ales să nu mai semneze cu echipa sa
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu s-a hotărât, în ultimul moment, să nu mai semneze cu Sepsi Sfântu Gheorghe și să dea curs ofertei venite de la FC Voluntari, înțelegerea urmând să se întindă până la finalul sezonului, dezvăluie Digi Sport.

Un motiv pentru care „Magicianul” a ales să semneze cu Voluntari ar fi acela că formația ilfoveană nu a dorit să introducă în contract o clauză de prelungire cu încă un sezon, așa cum a făcut-o Sepsi.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș l-a întors din drum pe Budescu

Din informațiile FANATIK, Gabi Tamaș, căpitanul celor de la FC Voluntari, este cel care a luat legătura cu Budescu și l-a convins să semneze cu formația ilfoveană.

Lui Constantin Budescu i-a surâs ideea că, evoluând pentru Voluntari, ar fi aproape de Ploiești, acolo unde locuiește cu soția și copiii. În plus, la trupa lui Liviu Ciobotariu s-ar lupta pentru accederea în play-off și un loc în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Voluntari îi oferă lui Budescu un salariu similar cu cel de la Sepsi – 10.000 de euro – plus un bonus pentru calificarea în cupele europene.

Site-ul nostru a mai aflat că mijlocașul, în vârstă de 32 de ani, nu a avut nicio ofertă din străinătate, așa cum s-a vehiculat în ultimul timp. Budescu își dorește să evolueze, în continuare, în Liga 1, pentru a avea șanse de convocare la echipa națională, la amicalele din această primăvară și, implicit, pentru o carte de vizită mai bună la un viitor transfer.

ADVERTISEMENT

Reacție dură a patronului lui Sepsi: „El l-a sunat pe Hadnagy și s-a propus să vină la noi!”

Laszlo Dioszegi, finanțatorul celor de la Sepsi, s-a declarat deranjat de faptul că Budescu a decis să semneze cu Voluntari, deși anunțase că va merge la Sfântu Gheorghe.

Ba mai mult, omul de afaceri a dezvăluit că Budescu a fost cel care l-a contactat pe directorul general Attila Hadnagy, pentru a se propune la Sepsi.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă a semnat cu Voluntariul, dar cu noi sigur nu a semnat. A zis că merge la Voluntari. Ne-a zis că Sfântu Gheorghe e prea departe și că nu poate să-și scoată copiii de la grădiniță. Și s-a gândit că e mai bine să rămână în București.

Iar am primit o lecție de viață. Pentru noi, cuvântul dat este mai mult decât lege, dar iată că am primit iar o palmă peste obraz. Dar, noi tot așa o să rămânem, deoarece contractul este cuvântul nostru.

Poate Dumnezeu ne-a dat un semn că nu trebuia să vină la noi. Eu așa o iau, nu sunt absolut deloc supărat. Îmi pare puțin rău că s-a făcut atâta tam-tam și chiar îl așteptam cu plăcere.

Dimineață, i-a trimis un mesaj lui Hadnagy, că deja bagajele sunt făcute și că vine spre noi. Mă simt puțin dezamăgit de atitudine. Oamenii, care sunt corecți, vor fi ajutați de Dumnezeu. O să vedem peste două-trei luni unde e dreptatea. Din cauza asta, mulți jucători își pierd credibilitatea.

Asta e, poate mai există oameni, în lumea asta, pentru care cuvântul dat nu înseamnă mult. Nu regret absolut deloc, pentru că nu-mi trebuie jucători care spun una și fac alta.

De vreo patru zile purtam discuții cu el. Vă spun în premieră că el a fost cel care l-a sunat pe Hadnagy: «Uite, aș vrea să vin la voi». Hadnagy a venit la mine, iar eu i-am spus: «Da, cum să nu». Ieri, seara, a spus că vine 100%”, a declarat Laszlo Dioszegi, în exclusivitate, pentru FANATIK.

MM Stoica și Nicolae Dică au vorbit despre Constantin Budescu

MM Stoica și Nicolae Dică au vorbit despre Constantin Budescu, fostul său antrenor fiind de părere că „Budi” s-a mulțumit cu prea puțin în carieră, pentru cât putea să ofere.

Managerul general al FCSB-ului a spus că un motiv pentru care Budescu nu fost a ajuns la un nivel mai bun este pentru că a câștigat ușor și repede mulți bani:

„Budescu s-a mulțumit cu mai puțin. Dacă trăgea mai mult de el, dacă făcea toate antrenamentele cum trebuie și dacă era mai serios, avea potențialul să joace la primele patru echipe din campionatele puternice ale Europei.

La el totul e de plăcere, încearcă să facă unele lucruri pe care nu poți să le faci în fiecare meci”, a spus Nicolae Dică.

„Mai e ceva, a câștigat ușor banii. El e un tip spumos, foarte sociabil… râdea și spunea că ’Uite ce greu spun alții că e să faci primul milion, eu mi l-am luat ușor din China’.

Nu își bate joc de bani, nu e cheltuitor, face totul relaxat, nu se consumă deloc, nu o să intre în conflict cu nimeni niciodată, dar a câștigat banii foarte ușor”, a mai spus și MM Stoica, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT