Fotbal intern

Gabi Tamaș la Astra Giurgiu? Dani Coman, anunț despre transferul fundașului. “E adevărat! Ne va ajuta enorm!”

15.07.2019 | 11:14
Gani Tamaș ridicat pe brațe de colechipierii de la Hapoel Haifa. Fundașul e aproape de un transfer la Astra Giurgiu

Gabi Tamaș este la un pas să semneze cu Astra Giurgiu, echipă la care este dorit de Dani Coman. Președintele fostei campioane a României a vorbit despre interesul giurgiuvenilor pentru fundașul în vârstă de 35 de ani și susține că este în negocieri avansate cu actualul jucător al celor de la Hapoel Haifa.

Dani Coman îl vrea pe Gabi Tamaș la Astra Giurgiu

“E adevărat, suntem în negocieri cu Gabi Tamaș. E un jucător pe care mi-l doresc foarte mult și sunt convins că ne va ajuta enorm”, a declarat Dani Coman, președintele formației Astra Giurgiu, conform prosport.ro.

Gabi Tamaș își dorește și el să revină în Liga 1, iar acesta va profita de faptul că Hapoel Haifa va ajunge în România marți pentru a efectua un stagiu de pregătire și se va întâlni cu oficialii de la Astra Giurgiu pentru a pune la punct toate detaliile revenirii sale în fotbalul românesc.

Gabi Tamaș în perioada când juca pentru FCSB
Gabi Tamaș în perioada când juca pentru FCSB

Gabi Tamaș își poate rezilia contractul unilateral

Internaționalul român în vârstă de 35 de ani și-a prelungit contractul cu Hapoel Haifa după ce a fost implicat într-un scandal de proporții în Israel, dar înțelegerea valabilă pe un sezon poate să fie reziliată unilateral. Mai mult, în contract apare și clauza împotriva alcoolului. În cazul unei noi escapade bahice o să fie dat afară de la Hapoel Haifa.

Gabi Tamaș a fost implicat într-un scandal uriaș în Israel, toate acestea după ce a fost prins conducând cu peste 200 kilometri pe oră sub influența alcoolului. Fotbalistul a stat închis mai bine de o săptămână, dar și-a recăpătat pașaportul și va putea veni la București pentru a susține stagiul de pregătire la baza FRF de la Buftea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri