Sport

Gabi Tamaș, dezvăluiri la șpriț în emisiunea „Fiță cu Adiță despre arestarea din Israel: „Am intrat fraudulos în țară!” Video

Gabi Tamaș este protagonistul unei noi emisiuni „Fiță cu Adiță”. Veteranul din Liga 1 a fost pus la masă într-o cramă, unde i s-a adus și un lăutar.
29.10.2021 | 20:02
Gabi Tamas dezvaluiri la sprit in emisiunea Fita cu Adita despre arestarea din Israel Am intrat fraudulos in tara Video
Gabi Tamaș, dezvăluiri la șpriț în emisiunea „Fiță cu Adiță despre arestarea din Israel: „Am intrat fraudulos în țară!” Video
ADVERTISEMENT

Jucătorul-președinte al lui FC Voluntari este arhicunoscut pentru aventurile sale bahice și viața sa zbuciumată, despre care a vorbit într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK.

Tamaș a fost în formă maximă la emisiunea „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube „theXclusive”, s-a înfruptat din bucatele alese și nu s-a sfiit să bea vișinată și vin alb.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș, caterincă maximă la „Fiță cu Adiță: „Ce e aici, sirop de cuacăze? Ăsta e must! Hai să stăm jos să bem un șprit! Ăă, apă!”

Gabi Tamaș a fost extrem de dezinvolt și a vorbit foarte degajat despre patimile alcoolului și despre cariera sa zbuciumată. Cu toate acestea, Tamaș a spus că și-ar trăit exact la fel viața dacă ar putea să dea timpul înapoi.

Tamaș a mai avut parte de o surpriză din partea moderatorului, care a deschis emisiunea cu un lăutar care i-a cântat fotbalistului melodia „Sunt vagabondul vieții mele”: „Am căutat o cramă cu lift, dar nu am găsit. Ia fii atent, Găbiță, ce ți-a pregătit Adiță! Ia uite ce surpriză ți-am făcut!”/ Hiiiii! Ce-ai făcut?  Vreau să gust uleiul ăsta de măsline! Știi cum făcea Ronaldo? Să dăm Coca Cola la o parte! Ce e aici, sirop de cuacăze? Ăsta e must! Hai să stăm jos să bem un șprit! Ă, apă!”.

ADVERTISEMENT
Gabriel Tamaș la „Fiță cu Adiță” alături de „trofeu”, un bidon de cinci litri de vin.
Gabriel Tamaș la „Fiță cu Adiță” alături de „trofeu”, un bidon de cinci litri de vin.

Jucătorul în vârstă de 37 de ani a spus, mai glumă, mai în serios, că se gândește să mai joace încă zece ani și visează chiar să fie convocat la un Campionat Mondial: „Vreau să mă las de fotbal la 48 de ani! Am văzut că e unul în China sau în Japonia care joacă, mi se pare, la 54! Cât mă mai țin picioare. Dacă nu, ridic mâna și zic atât a fost. Ai zis că emisiunea e despre viață. Mă iei cu fotbal? Cine se uită la televizor vede cum e fotbalul românesc!

Ca fotbalist, ca să fii împlinit trebuie să te duci la un Mondial. Champions League am jucat, Europa League, Campionat European, dar n-am jucat la niciun Mondial. Poate voi fi convocat dacă ne calificăm și voi juca bine la echipa de club. Dacă nu, îl văd de la hotelul unde mă voi duce în vacanță”.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș: „Dacă dau viața înapoi, poate le făceam la fel!”

„Cu toții avem regrete, dar trecem peste și mergem înainte. Păi n-ai ce să-ți reproșezi până la urmă! Dacă stăteam așa și mă gândeam la regrete și prostiile pe care le-am făcut, mă lăsam de fotbal de mult timp! Viața merge înainte. Trebuie să-ți asumi ce faci. Dacă dau viața înapoi, poate le făceam la fel. Ai tot mintea aia de rebel. Cred că nu a apărut niciun sfert din tot ce am făcut în viața mea!

Dacă îmi iau datoriile îmi fac două blocuri! I-am văzut cum i-ai văzut și tu (n.r. banii)! Cu regrete, cu prostiile mele, viața merge înainte și nu mă uit înapoi”.

ADVERTISEMENT

Tamaș și-a adus aminte și de o vacanță în Spania pe care a petrecut-o cu Adiță și a povestit cu umor: „Din șapte zile, cinci am stat beți. De unde slană la Marbella? Mergea bine rău Sangria cu steakurile alea! Secretul lui Gabi Tamaș: ardei iute și apă plată!”, a spus fundașul central al lui FC Voluntari.

Gabi Tamaș „doarme” pe butoaiele de vin.
Gabi Tamaș „doarme” pe butoaiele de vin.

Gabi Tamaș a dezvăluit în premieră ce s-a întâmplat în Israel când a fost arestat

„Am plătit cauțiunea și trebuia să mă duc acasă după 24 de ore. Cei de la Poliție au făcut recurs la tribunal. M-am dus la Tribunal. Pașaportul era la soție, care era cu președintele și m-am prezentat la Tribunal. Avocații Poliției au zis că nu mă găsesc în calculator și că am intrat fraudulos în țară, eu jucând în fiecare sâmbătă! 

S-a făcut abuz de putere, dar n-ai ce să faci. Taci din gură și îți vezi de treabă. Eu am intrat cu un pașaport temporar în țară și de la început s-a greșit. I-am spus președintelui să nu îmi pună viza de muncă, pentru că într-o lună o să îmi vină pașaportul normal. A venit pașaportul nou, mi-au pus viza, dar nu mă mai găseau în calculator!

Avocații au zis că am intrat fraudulos pe la VIP, că mă știa lumea. Și atunci judecătorul a zis că asta e altă problemă. Să se ducă la pușcărie! Totul mi s-a tras de la pașaport”.

Cum a fost arestul la domiciliu și unde a lucrat două luni în folosul comunității

„Am fost în arest la domiciliu o lună și jumătate. S-a dat o listă de cinci nume și au pus bani. Dormeau cu rândul la mine în casă. Dacă ieșeam, pierdeau toți banii și mergeam la pușcărie.

După o lună și jumătate, nu m-au lăsat să plec din țară. Am mai făcut două luni de zile muncă în folosul comunității, timp de opt ore pe zi. Mergeam și lucram la spital. Strângeam mâncarea pacienților, le puneam în niște cutii mari și le împingeam pe roți. Venea cineva și le ducea la bucătărie și după aia le duceam pline. Le duceam mâncarea, le luam mâncarea. Și tot așa opt ore pe zi!”, a mai povestit Gabriel Tamaș.

ADVERTISEMENT