Fotbal international

Gabi Tamaş, lider de galerie în Israel! Ultima nebunie a fundaşului. Video

07.11.2018 | 18:16
Gabi Tamas lider de galerie in Israel Ultima nebunie a fundasului Video
ADVERTISEMENT

Gabi Tamaş nu se plictiseşte în Israel, iar ultima nebunie a fundaşului s-a petrecut la un meci de baschet al clubului la care activează ca fotbalist. Jucătorul român a fost lider de galerie la meciul celor de la Hapoel Haifa împotriva celor de la Maccabi Haifa, câștigat de echipa lui Tamaș cu scorul de 95-92.

Tamaş a fost filmat în timp ce dădea tonul galeriei celor de la Hapoel şi scandau împreună. Cu ajutorul internaţionalului român, echipa sa a reuşit să câştige meciul, iar fundaşul a ajuns să fie şi lider de galerie în Israel (Vezi VIDEO mai jos).

ADVERTISEMENT

Tamaş, lider de galerie în Israel

Fundaşul şi-a închis uşa la naţională după ce Cosmin Contra a avut nevoie de ajutorul său la meciul cu Serbia, iar Tamaş a fost eliminat încă din prima repriză a meciului. Acesta nu mai era de ceva timp în circuitul echipei naţionale şi accidentările celorlalţi fundaşi l-au făcut pe “Guriţă” să apeleze la Gabi Tamaş.

Gabriel Tamaş, înconjurat de colegii de la Hapoel Haifa, sărbătorind

Rednic zicea oricum că fundaşul nu ar fi trebuit să fie chemat la naţională: “La cum am jucat nu aveam cum să câştigăm, nici când eram în 11. Tamaş? Lupescu mai trebuia să vină şi Dudu Georgescu. Eu nu mai pot, sunt operat la genunchi. 

ADVERTISEMENT

Când s-a preluat echipa au fost alte proiecte, întinerim, dar cineva nu i-a explicat lui Cosmin ce înseamnă Liga asta a Naţiunilor, ai posibilitatea să formezi o echipă pentru mai târziu. Asta era problema şi cu Daum. Eu vorbesc de un singur jucător, Rotariu, care a şi demonstrat, a câştigat meciul cu Suedia”, a spus Mircea Rednic.

Gabriel Tamaș a jucat de-a lungul timpului la Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, West Brom, Auxerre, CFR Cluj, Doncaster, Watford, Steaua, Cardiff, iar din vara anului 2017 activează la Hapoel Haifa.

ADVERTISEMENT