Sport

Gabi Tamaş nu mai vrea să fie preşedintele lui FC Voluntari! Din ce motiv a luat această decizie

Gabi Tamaş a anunţat că nu mai face faţă presiunii şi că este decis să se concentreze numai pe cariera fotbalistică.
25.08.2021 | 11:10
Gabi Tamas nu mai vrea sa fie presedintele lui FC Voluntari Din ce motiv a luat aceasta decizie
ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș s-a săturat și nu mai vrea să fie căpitan și președinte la FC Voluntari. Jucătorul în vârstă de 37 de ani a anunțat, într-o conferință de presă, că renunță la banderolă și orice funcție administrativă din club.

Gabi Tamaș renunță la funcția de președinte

Din cauza stresului și problemele prin care trece FC Voluntari, Gabi Tamaș a decis să renunțe la funcția de președinte.

ADVERTISEMENT

„Hai să o lămurim şi pe asta cu preşedintele că deja mă cam doare capul. Am discutat şi cu Mister acum, voi discuta şi după această conferinţă.

Am avut foarte multe pe cap, vă daţi seama când s-a pus problema şi a spus domnul primar că ar vrea să fiu preşedintele echipe.

ADVERTISEMENT

Nu cred că este bine pentru că foarte multe probleme ajung la mine, nemulţumiri. Eu deocamdată sunt un jucător de fotbal, până în decembrie pe asta vreau să mă axez.

Am în cap să renunţ şi la banderola de căpitan. Asta e decizia mea, voi vrea să mă axez doar pe fotbal şi să dau totul pe teren în calitate de fotbalist.

ADVERTISEMENT

Fără căpitan, fără preşedinte, fără nimic altceva. Probabil e presiunea prea mare. Ştiţi cum e la un club de fotbal, sunt foarte multe nemulţumiri şi nu aş vrea să intru în detalii.

Mai bine mă axez pe ceea ce ştiu să fac, din decembrie vom vedea dacă voi continua fotbalul sau nu”, a declarat Gabi Tamaş la o conferinţă de presă.

ADVERTISEMENT

Se teme pentru sănătatea lui

Fundașul ilfovenilor a dezvăluit că nu își mai dorește să stea toată ziua la club și că se teme pentru propia sănătate.

Se încearcă din răsputeri să se rezolve anumite probleme la club. Eu sunt un băiat sufletist şi nu vreau să intru în spital pentru un club de fotbal.

Nu are rost. Normal că mă afectează. Sunt multe probleme, mici, mari, cum sunt ele. La un club de fotbal şi dacă sunt salariile plătite la zi jucătorii sunt nemulţumiţi. Eu vin pe la 8 aici şi ajung la 6 acasă. La fotbal cine mai joacă?

(Ţi-a spus cineva că e nemulţumit de tine?) Da, Gabi Tamaş. Nu mi-a zis nimeni. Dacă ar fi cineva nemulţumit de mine credeţi că le-aş da banderola aşa? (De ce să renunţi?) Pentru că aşa vreau eu”, a mai spus Tamaş

ADVERTISEMENT