Sport

Gabi Tamaş, pe lista lui Mirel Rădoi la meciurile din septembrie: “Vom vedea dacă avem nevoie de el”

Gabi Tamaș ar putea fi convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile tricolorilor din luna septembrie. Anunţul a fost făcut de selecţionerul României.
05.06.2021 | 21:15
Gabi Tamas pe lista lui Mirel Radoi la meciurile din septembrie Vom vedea daca avem nevoie de el
ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș a fost unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la FC Voluntari și a contribuit decisiv la salvarea echipei de la retrogradarea în Liga a doua.

Deși va împlini 38 de ani peste patru luni, antrenorul său, Liviu Ciobotariu, a declarat că fundașul central ar mai putea juca fără probleme cel puțin doi ani de zile.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș, din nou la națională? Ce spune Mirel Rădoi despre convocarea veteranului

Selecționerul Mirel Rădoi ia în calcul convocarea la națională a lui Gabi Tamaș, deși jucătorul nu a decis dacă va continua la FC Voluntari, unde a primit și propunerea de a deveni președintele clubului: „Gabi e pe lista noastră, vom vedea în septembrie dacă avem nevoie de prezența lui. E clar că dacă vorbim despre experiență, are cea mai multă dintre toți jucătorii, dar acum nu pot să spun acum dacă va fi prezent”, a spus antrenorul tricolorilor.

Deși fostul antrenor al FCSB a avut un conflict cu jucătorul în perioada în care cei doi au lucrat împreună, despre care Tamaș a vorbit în FANATIK, Mirel Rădoi apreciază calitățile lui Tamaș, care a surprins pe toată lumea cu forma sa fizică excelentă, deși a suferit și o intervenție chirurgicală.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș însă ezită să ia o decizie și pare că înclină mai degrabă să se retragă din fotbal, dezamăgit de ceea ce a trăit în ultimul timp: „Nu știu cum va arăta viitorul meu. Aștept să terminăm, să dea Dumnezeu să nu retrogradăm. Sunt șanse mai mari să mă retrag, poate a venit vremea. Mi s-a cam luat toată energia. De ce să intru în spital pentru fotbal? Poate nu am nervii necesari să mai joc”, a spus fotbalistul supărat.

Gabi Tamaș, discurs ironic: „Mă gândesc să mă duc acasă, să uitați de mine!”

Gabi Tamaș a continuat discursul acid și a declarat că preferă să intre în anonimat și să stea departe de tot ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

„Mă duc acasă, de ce să nu pot să stau departe de fotbal? Mă gândesc să mă duc acasă, să uitați de mine. Nu mă văd antrenor sau conducător, mi s-a luat. Sunt eu supărat, mi s-a luat”, a spus veteranul după meciul de baraj împotriva celor de la Dunărea Călărași.

Fundașul central cu 67 de meciuri la echipa națională și-a luat gândul de la o posibilă convocare, mai ales că se încearcă reîntinerirea lotului: „Convocare? E prea devreme, oricum nu prea mă mai gândesc eu la echipa națională, având în vedere vârsta pe care o am. Experiența ajută uneori, uneori nu. S-a plecat pe un drum la națională”, a spus Tamaș.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș a vorbit despre relația cu selecționerul: „Nu m-am certat cu Rădoi!”

Într-un interviu pentru FANATIK, Gabi Tamaș a lămurit presupusul confilict cu Mirel Rădoi, care l-a dat afară de la FCSB, și a infirmat că ar avea ceva de împărțit: „Nu m-am certat cu Rădoi. E o relație bună între noi. Știi că mie nu-mi place să vorbesc de nimeni în general. Iar apropo de Rădoi, când am văzut că a vorbit de mine acum ceva timp, i-am spus și eu câteva vorbe așa, la nervi”, a spus jucătorul pentru site-ul nostru.

Chiar dacă nu îi poartă pică lui Mirel Rădoi, Tamaș a fost deranjat de acel episod de la FCSB, lucru pe care l-a recunoscut în același interviu: „Normal că nu mi-a căzut bine acel moment, dar viața merge înainte. Și cu mine, și fără mine, și cu Rădoi, și fără Rădoi. Asta a fost decizia lui atunci, trecem peste… Nu mai dăm timpul înapoi. O ceartă și gata!”, a lămurit acesta problema definitiv.

Drept dovadă, cei doi au fost extrem de relaxați la prima ocazie în care s-au întâlnit, ceea ce Tamaș a apreciat foarte mult: „Se ceartă și frații, și familia, iar apoi se împacă. Au fost niște chestii contradictorii, dar apoi ne-am văzut la un meci al naționalei și râdeam. Asta înseamnă să fii bărbat!”, a mai explicat jucătorul Voluntariului.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,57 este cota pentru ”sub 3,5 goluri” la meciul Anglia-România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT