Fotbal international

Gabi Tamaș, prins băut la volan! Câți ani de închisoare risca în România

26.03.2019 | 16:00
Gabi Tamas prins baut la volan Cati ani de inchisoare risca in Romania

Gabi Tamaș a fost prins băut la volan în Israel. Poliția de Nord l-a oprit pe fundașul lui Hapoel Haifa și a fost reținut după ce mașina în care se afla circula cu 205 kilometri pe oră pe autostrada Tel Aviv – Haifa, unde limita de viteză este de 90 km/h.

Câți ani de închisoare risca Gabi Tamaș dacă era prins băut la volan în România

Internaționalul român s-a prezentat la tribunalul din Petach Tikva, acolo unde este audiat pentru conducerea sub influența  băuturilor alcoolice și pentru depășirea vitezei legale pe autostrada Tel Aviv – Haifa.

Gabi Tamaș a fost supus și unui test de alcoolemie ce a detectat un nivel de 3 ori mai mare decât cel permis de lege, adică 733 mg de alcool în aerul expirat. În România, fapta de a conduce un autovehicul cu peste 0.5 g/l alcool pur în aerul expirat este condierată infracțiune, iar dacă incidentul avea loc în țară fotbalistul putea primi între 1 și 5 ani de închisoare.

Gabi Tamaș a avut probleme și în România

Nu este prima dată când Gabi Tamaș este implicat într-un conflict care are la bază alcoolul. În 2004, fundașul lui Hapoel Haifa a devastat un restaurant din Brașov, iar în septembrie 2014 a primit o condamnare în România, de 8 luni cu suspendare, pentru că a distrus ușa de la intrare a unui bloc.

În vârstă de 35 de ani, Gabi Tamaș a ajuns la Hapoel Haifa pe 1 iulie 2017 și este cotat de site-urile de specialitate la 400.000 de euro. Fundașul central a ajuns în Israel după ce a plecat de la FCSB. Pe parcursul carierei, Tamaș a mai jucat pentru Cardiff, Watford, Doncaster, West Brom, AJ Auxerre, Dinamo București, Spartak Moscova, Celta Vigo și Galatasaray.

Tags: