Sport

Gabi Tamaș glumește pe seama retragerii: „Sunt ca vinul! Sper să nu am dureri pe teren”

Gabi Tamaș a glumit pe seama retragerii din fotbal, spunând că este ca vinul, dar și că speră să nu resimtă dureri pe teren, altfel va fi nevoit să se oprească.
30.12.2021 | 07:28
Gabi Tamas glumeste pe seama retragerii Sunt ca vinul Sper sa nu am dureri pe teren
ADVERTISEMENT

Fundașul lui FC Voluntari a vorbit și despre obiectivul ilfovenilor, recunoscând că dorința mare a echipei este de a prinde un loc în play-off, dar și de a ajunge în finala Cupei României.

Gabi Tamaș a vorbit și despre viața sa extrasportivă, mărturisind că la antrenamente este serios în totalitate, motiv pentru care a putut să continue să joace fotbal la cel mai înalt nivel, în ciuda vârstei înaintate.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș glumește pe seama retragerii

Gabi Tamaș a glumit pe seama retragerii sale din fotbal, spunând că este precum vinul: „Am mai spus-o și o repet… e greu, eu arăt bine la televizor, dar după am mari probleme, mă dor toate, sper să continui și să nu am dureri pe teren, pentru că atunci nu voi mai rezista și voi agăța ghetele în cui.

Eu sunt ca vinul… lăsând gluma la o parte, mă țin balamalele, cum spunem noi, pentru că eu am fost mereu primul la antrenament și mă antrenam corect, chiar dacă viața mea nu a fost una corectă”.

ADVERTISEMENT

„Eu am spus mereu că vreau să fiu primul și să mă pregătesc cât mai bine și cred că de-asta pot juca în continuare.

Nu pot să stau departe de fotbal, dacă stau mai mult de trei-patru zile, nu îmi mai vine să mă reapuc”, a mai spus Gabi Tamaș, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT
  • 38 de ani are Gabi Tamaș

„Sperăm la mai multe!”

Gabi Tamaș a continuat și a spus ce planuri are FC Voluntari pentru noul an, dar și cât de mult a schimbat jocul Liviu Ciobotariu de la venirea sa:

„Noi sperăm și vrem să facem ce ne-am propus, adică să sperăm la mai mult. Mister a făcut… jocul echipelor la care a fost a fost schimbat total, echipele jucau fotbal.

ADVERTISEMENT

Știe să ne pună în teren, știe să vorbească cu noi, nu spun mai multe că poate se supără pe mine, e antrenorul meu”.

„Bineînțeles, mă mai iau și de cei care nu dau 100% la antrenamente, noi am ajuns aici pentru că tragem 100% la antrenamente”, a mai spus fundașul ilfovenilor.

  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Gabi Tamaș, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT