Fotbal intern

Gabi Tamaş, la un pas de bătaie cu Bendeac: “Eram amândoi beţi, ne-au despărţit bodyguarzii”

Gabi Tamaş este din nou în centrul unui scandal, după câteva dezvăluiri neaşteptate ale lui Mihai Bendeac. Actorul a povestit un episod petrecut într-un club de noapte din capitală, când el...
23.09.2017 | 19:46
Gabi Tamas la un pas de bataie cu Bendeac Eram amandoi beti neau despartit bodyguarzii

Gabi Tamaş este din nou în centrul unui scandal, după câteva dezvăluiri neaşteptate ale lui Mihai Bendeac. Actorul a povestit un episod petrecut într-un club de noapte din capitală, când el şi fostul fotbalist de la FCSB au fost la un pas de bătaie. A menţionat şi că amândoi erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bendeac a mai explicat că discuţia cu Tamaş a început în condiţii amicale, ba chiar mai mult, fotbalistul s-a oferit să îi plătească un rând de shot-uri. Totul s-a schimbat, însă, în momentul în care fostul internaţional şi-a adus aminte că Bendeac a făcut o referire la el, care l-a deranjat. Bodyguarzii au intervenit şi au reuşit să aplaneze conflictul dintre cei doi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Bendeac: “Era să mă bat rău cu Gabi Tamaş”

“Cu Tamaş era să ma bat rău de tot când eram amândoi beţi şi ne-au despărţit bodyguarzii. Prima dată, ne-am întâlnit, a venit la mine, era mort de beat şi mi-a zis: ‘Ştii că esti rudă cu mine?’ Şi m-a luat în brate. Acum, eu sunt actor şi pot sa fac beţii. Este destul de ciudat la un fotbalist. Şi a zis ‘hai să bem un shot, că suntem rude. 

N-am înţeles de ce suntem rude. Şi a pus aşa 10 shot-uri. Vă jur, cât timp am băut eu două, el a băut opt. După care, şi-a adus aminte că am avut eu o referire la el şi a zis că trebuie să mă bată. Şi-a dat tricoul jos şi atunci mi-am dat şi eu tricoul jos. Bineînţeles, diferenţele erau majore. Si au sărit bodyguarzii să ne despartă. A fost destul de dramatic”, a povestit actorul la Antena 1.

Gabi Tamaş joacă în prezent pentru Hapoel Haifa, în Israel, formaţie la care mai are contract până în vara lui 2019. A plecat de la FCSB în vara acestui an.