Fotbal intern

Gabi Tamaș se bucură că a ales Liga a doua și nu s-a dus la Dinamo: “Am ales foarte bine”

09.11.2020 | 18:17
Gabi Tamas se bucura ca a ales Liga a doua si nu sa dus la Dinamo Am ales foarte bine
ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș, ajuns la 37 de ani, a ales Universitatea Cluj în detrimentul lui Dinamo și nu regretă nicio secundă. Deși a purtat negocieri cu investitorii spanioli, fostul dinamovist se felicită pentru alegerea făcută, ținând cont de situația dificilă în care se află clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Inițial, Pablo Cortacero & comp i-au lăsat o impresie bună fostului jucător al lui Dinamo și se gândea să accepte oferta de a se întoarce la Dinamo, dar a ales să semneze cu Universitatea Cluj, echipă din Liga a doua.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș a oferit un interviu exclusiv pentru FANATIK, în care a vorbit relația sa cu patronii spanioli ai lui Dinamo, iar acum a revenit pe teren la scurt timp după ce a suferit o intervenție chirugicală.

Gabi Tamaș a vorbit despre situația de la Dinamo: “Eu am ținut legătura cu spaniolii, mi se păreau oameni ok. Da, am fost și eu dorit. Eu zic că am ales foarte bine”

Deși Gabi Tamaș e cu Universitatea Cluj abia pe locul cinci în clasamentul Ligii a doua, cu cinci puncte mai puțin decât liderul U Craiova 1948, care are și un meci în plus față de clujeni, Tamaș nu regretă niciun moment că a refuzat-o pe Dinamo.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș este surprins de ceea ce se întâmplă la Dinamo, mai ales după ce a avut ocazia să îi cunoască pe investitorii spaniolii: “Eu am ținut legătura cu spaniolii, mi se păreau oameni ok. Da, am fost și eu dorit. Eu zic că am ales foarte bine”, a declarat fotbalistul pentru digisport.ro, ceea ce spune multe despre situația în care se află clubul Dinamo.

Fostul dinamovist e de părere că situația de la Dinamo afectează tot fotbalul românesc și ar trebui să fie îngrjijorător pentru toți cei care iubesc fotbalul: Eu zic că afectează pe toată lumea fotbalului, e un moment foarte dificil la Dinamo”, a mai spus Tamaș pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș a revenit pe teren la doar o lună după ce a suferit o intervenție chirurgicală

Fotbalistul Universității Cluj s-a accidentat la primul meci pentru ,,șepcile roșii”, în partida cu Aerostar Bacău și a suferit o ruptură a meniscului. Deși era programat pentru operație, cu o zi înainte a intrat din nou pe teren în meciul cu ASU Poli, deși avea și o întindere a ligamentelor încrucișate.

Gabi Tamaș era să se lase și el păcălit de investitorii spanioli de la Dinamo, așa cum a făcut și Cosmin Contra, care era foarte optimist la startul sezonului: “Da, mie așa mi-au dat impresia, că prezintă încredere, și nu prea mă înșel în cazul oameni”, a mai declarat Tamaș pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Fostul dinamovist consideră că antrenorul Cosmin Contra este esențial pentru redresarea situației la Dinamo și trebuie să continue în Ștefan cel Mare: “Eu mă bucur că rămâne la echipă Cosmin Contra, el poate trage echipa după el, la modul la cum a fost el ca jucător”, a concluzionat Gabi Tamaș la Liga Digi Sport.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT