Fotbal intern

Gabi Tamaș se pregătește să semneze cu o nouă echipă din Liga 1! Fundașul poate ajunge la o rivală a FCSB-ului

15.07.2020 | 22:27
Gabi Tamas se pregateste sa semneze cu o noua echipa din Liga 1 Fundasul poate ajunge la o rivala a FCSBului
ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș se pregătește să revină în Liga 1, urmând să semneze un contract cu Universitatea Craiova, conform eurosport.ro.

Fostul fundaș central al Astrei Giurgiu își poate continua cariera de fotbalist profesionist chiar la formația cea mai aproape de titlu.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a recunoscut că Gabi Tamaș este un fotbalist bun, însă nu îl mai vrea la echipă.

Gabi Tamaș se pregătește să semneze cu Craiova

Gabi Tamaș a jucat în actualul sezon la Astra Giurgiu, dar problemele financiare și faptul că echipa nu a primit licența pentru cupele europene l-au determinat pe fundaș să plece de la formația lui Bogdan Andone.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș a mai fost dorit și de Dinamo, însă fostul său club nu mai este demult formația din urmă cu mai mulți ani, la care fundașul făcea performanță.

Gabi Tamaș semnase prelungirea cu Astra Giurgiu

Inițial, înainte de restartul campionatului, Gabi Tamaș semnase prelungirea contractului cu Astra Giurgiu, declarând la acel moment că este gata să reia fotbalul în echipa lui Bogdan Andone.

ADVERTISEMENT

Am fost la discuții cu încă doi fotbaliști și am vorbit despre începerea antrenamentelor și campionatului.

Am stabilit niște detalii legate de sumele restante pe care urmează să le primim până în data de 18 mai”.

ADVERTISEMENT

Ne vom prezenta marți pentru vizita medicală, teste Covid-19 și plecarea în cantonament. Avem încredere că totul e exact așa cum am discutat, noi am fost mulțumiți de propunerea făcută de către domnul Niculae, spre deosebire de ce se întâmplă la alte echipe.

Noi am demonstrat că suntem un grup unit, la bine dar și la rău, urmând să ne pregătim corespunzător pentru câștigarea campionatului”, a mai spus Gabi Tamaș pentru prosport.ro.

Gabi Tamaș încă speră să mai prindă un turneu final cu naționala României și crede că are șanse să intre în vederile selecționerului Mirel Rădoi: „Mie mi se pare normal ca la echipa națională să fie convocați jucătorii care sunt în formă.

Nu te poți califica cu jucători care nu sunt în formă. Sunt jucători talentați, buni, dar care nu prea joacă”.

ADVERTISEMENT