Sport

Gabi Tamaș, despre selecționerul de care are nevoie România: „Cu nea Piți nu mișca nimeni și antrena nume grele!”

Gabi Tamaș a vorbit despre selecționerul de care România are nevoie, fiind de părere că Victor Pițurcă este o soluție viabilă pentru preluarea postului de selecționer.
29.12.2021 | 20:23
Gabi Tamas despre selectionerul de care are nevoie Romania Cu nea Piti nu misca nimeni si antrena nume grele
ADVERTISEMENT

Fundașul lui FC Voluntari îl vede și pe Adrian Mutu pe postul de selecționer, dar crede că „tricolorii” au nevoie de multă disciplină pentru a obține rezultate.

Gabi Tamaș nu se mai gândește la convocări, fiind mulțumit de schimbul de generații făcut, dar și de jocul din ultima perioadă pe care „tricolorii” l-au prestat sub comanda lui Mirel Rădoi, fostul său coechipier din națională, dar și fost antrenor al său în perioada petrecută la FCSB.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș, despre selecționerul de care are nevoie România

Gabi Tamaș a vorbit despre selecționerul de care are nevoie România, spunând două nume: Victor Pițurcă, dar și Adrian Mutu: „Nu vorbesc de convocări la națională, e bine ce au făcut, au schimbat generația, Doamne ajută să fie bine.

Noi eram puțin diferiți față de generația de acum și chiar am avut rezultate. Noi sufeream mult, dacă ne băteau unii și alții, plângeam în vestiar de nervi.

ADVERTISEMENT

„Nu știu cum e acum, să fie sănătoși, să îi ajute Dumnezeu, sunt naționalist, mereu voi fi, dar e greu. Nea Piți trebuie ales!

Eu vă zic adevărul, disciplină, armată sau distracție, cale de mijloc nu există. Noi când zicea nea Piți culcat, eram culcați cu toții și a antrenat nume grele… acum… nu mai spun nimic. Se supără dracu un copil și îți mai dă și un capac…”, a mai spus Gabi Tamaș, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Antrenorii nu vor să își păteze numele la națională!”

Gabi Tamaș a continuat și este de părere că mulți antrenori refuză naționala României pentru a nu-și păta numele acum când „tricolorii” nu trec printr-o perioadă prea bună:

„E foarte greu în momentul de față, neavând rezultate, le e greu și antrenorilor români să spună da echipei naționale, iar eu cred că nu vor să își păteze numele și să își strice imaginea. Este greu, echipa trebuie să ajute antrenorul.

ADVERTISEMENT

Eu îl văd și pe Mutu selecționer. Mirel Rădoi a avut experiența necesară? Ați văzut că s-a schimbat jocul, mi-a plăcut mult jocul României și chiar am jucat cu Mirel Rădoi selecționer”.

„Cu Pițurcă, dacă dădeam un gol nu ne mai dădea nimeni vreun gol. Sper să ajungem cât mai sus cu Voluntari și să ajungem în finala Cupei României”, a mai spus Gabi Tamaș.

ADVERTISEMENT