Fotbal intern

Gabi Tamaș, show total la declarații după Voluntari – Argeș 0-1: „Poate sparg acum un geam”

19.02.2021 | 22:07
Gabi Tamas show total la declaratii dupa Voluntari  Arges 01 Poate sparg acum un geam
ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș a făcut show la declarațiile după meciul dintre FC Voluntari și FC Argeș, dispută pierdută de ilfoveni, 1-0. Fundașul central a recunoscut că nu se gândește să se retragă din fotbal prea curând și, de ce nu, să revină și la naționala României.

Toată declarația a fost spusă în stilul caracteristic al lui Gabi Tamaș care a amintit de faptul că încă e tânăr, nu s-a îngrășat deloc și încă speră să prindă un contract în străinătate.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Gabi Tamaș a semnat cu Voluntari îl constituie staff-ul și mai ales Ioan Andone, cel care l-a crescut pe fundașul central și alături de care a cunoscut unele dintre cele mai mari satisfacții din carieră.


UPDATE, 19 februarie, ora 22:05 / După show-ul făcut de Tamaș la finalul meciului dintre Voluntari și FC Argeș, fundașul central a continuat, de această dată într-un discurs și mai dur, cu replicile tăioase, fiind supărat că i se amintește de momentul în care a spart o ușă de bloc în urmă cu mai mulți ani:

ADVERTISEMENT

„Pot să fiu model în teren, că toată lumea zice asta: ’In teren, nu în afara lui!’ Am tot auzit. M-au omorât. Să fie sănătoși, mă duc frumos. Mă deranjează pentru că-s niște proști care tot vorbesc atâta, mă tot mușca de c*r!

Să fie sănătoși, eu oricum îmi fac treaba, mi-am făcut-o mereu. M-am săturat și eu. Am 38 de ani, îmi zici că am spart ușa. Ce am făcut? Am omorât pe cineva? Mai sparg una! O dată, de două ori, am plecat, am venit, iar am plecat, am venit… nu se mai plictisesc?

ADVERTISEMENT

Poate sparg acum un geam! Nu știu, inventez ceva ca să se schimbe discuția!”, a spus Gabi Tamaș, conform sport.ro.


Show total făcut de Gabi Tamaș după FC Voluntari – FC Argeș 0-1

Gabi Tamaș a făcut show la declarațiile de după meciul dintre Voluntari și FC Argeș, iar fundașul central a făcut mai multe afirmații cât se poate de interesante:

ADVERTISEMENT

„Nu e nicio problemă la Voluntari, ați văzut să fie probleme?. După ce făceam surprize cu Viitorul și cu CFR Cluj nu mai era nicio problemă, acum sunt probleme. Mereu apar probleme când pierdem.

Eu nu m-am plâns niciodată de teren, tot român sunt și nu m-am plâns niciodată. Am ajuns la Voluntari pentru că am ținut legătura cu staff-ul echipei, cu nea Ando care m-a crescut, Bogdan Bălănescu și Cernat, pe care îl știu”.

  • 37 de ani a împlinit Gabi Tamaș pe 9 noiembrie

„Pot să mai ofer fotbal câțiva anișori pentru România!”

Gabi Tamaș a continuat și a afirmat că poate să mai joace câțiva ani fotbal, speră să prindă un transfer în străinătate din nou și mai speră ca prin evoluțiile sale să îmbrace din nou tricoul naționalei României:

„Câțiva anișori pot să mai ofer fotbal pentru România. Încă mă mai gândesc să prind un contract în străinătate. Chiar la un contract în Israel mă gândesc (n.r – întrebat de reporter dacă se gândește la un transfer în Israel).

Pot să stau aici până la vară sau încă un an, cine știe, nu-mi place să-mi fac planuri. Vreau să ajut echipa să rămână în Liga 1 și după vom vedea”.

„Nu sunt gras, arăt bine, dacă îmi ajut echipa… cine știe, poate mă cheamă și pe mine la națională”, a mai spus Gabi Tamaș, ca mesaj pentru Mirel Rădoi.

  • 200.000 de euro este cota de piață a lui Gabi Tamaș, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT