Fotbal intern

Gabi Tamaş şi-a aflat pedeapsa pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice! Trei ani interdicţie la şofat şi amendă

08.01.2020 | 19:05
Gabi Tamas sia aflat pedeapsa pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice Trei ani interdictie la sofat si amenda
ADVERTISEMENT

Gabi Tamaş şi-a aflat pedeapsa după ce a fost prins în luna mai conducând sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu o viteză de 205 km/h pe autostrada Tel Aviv – Haifa, unde limita de viteză este de 90 km/h. Fotbalistul Astrei ar primit 3 ani interdicție de la șofat și o amendă de aproximativ 500 de euro. 

Gabi Tamaş şi-a aflat pedeapsa pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice! Permis suspendat 3 ani

Fundașul român a petrecut 7 nopți în spatele gratiilor în luna martie a anului trecut, apoi a fost plasat în arest la domiciliu. Cauținea a costat o mică avere: 44.180 de euro. Șase oameni din cadrul clubului Hapoel Haifa au fost nevoiți să plătească 25.000 de șecheli pentru cauțiunea fundașului român, iar Gabi Tamaș a depus 30.000 de șecheli. În total, cauțiunea fotbalistului a costat 180.000 de șecheli, adică 44.180 de euro.

ADVERTISEMENT

La ieșirea din închisoare, Gabi Tamaș a declarat că a fost nedrept tratamentul la care a fost supus: “Vreau să le mulțumesc președintelui clubului, fanilor și prietenilor mei din Israel, dar mai ales gardienilor din închisoare care m-au ajutat să nu intru în depresie, nu m-au lăsat pentru nicio secundă singur.

Nu cred că trebuia să fiu implicat în haosul ăsta, au exagerat și m-au pus în închisoare pentru o săptămână, dar asta e viața și mergem mai departe“, a spus Gabi Tamaș.

ADVERTISEMENT

Amenda, infimă pe lângă caţiunea de 44.180 de euro

Conform gsp, avocatul lui Gabi Tamaș a reușit să îi reducă interdicția la șofat a fotbalistului, de la 4 ani la 3 ani. Fundașul va mai avea de suportat și o amendă de 500 de euro, mult mai mică decât cauțiunea plătită în luna aprilie.

Fundașul a părăsit echipa Hapoel Haifa la finalul stagiunii trecute și a ales să revină în Casa Pariurilor Liga 1, la Astra Giurgiu. Fotbalistul a avut o primă parte foarte bună a sezonului și zilele trecute a declarat că nu ar refuza o nouă ofertă de la fosta sa echipă, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Potrivit poliției israeliene, Tamaș a fost găsit cu o concentrație de 733 mg de alcool în aerul expirat, de trei ori mai mare decât limita permisă de lege. El a fost reţinut, iar mașina sa a fost confiscată. El va fi audiat pentru acuzaţiile de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi depăşirea limitei de viteză.

Gabi Tamaş a fost implicat în numeroase conflicte din cauza consumului excesiv de alcool. Începând cu anul 2004, când a devastat un restaurant din Braşov, a recidivat în rol principal într-un şir de scandaluri interminabile, iar în septembrie 2014 a primit o condamnare în țară, de 8 luni cu suspendare, pentru că a distrus uşa de la intrarea într-o scară de bloc. Ca o consecință a acestor deviații de la normal, contractul său cu Hapoel Haifa, reînnoit în mai 2018, conținea o clauză… anti-alcool!

ADVERTISEMENT
  • 500 de euro este amenda pe care a primit-o Gabi Tamaş
  • 3 ani a fost suspendat permisul de conducere al jucătorului
ADVERTISEMENT
Tags: