ADVERTISEMENT
Fotbal international

Gabi Tamaș și-a făcut freză în culorile clubului

Autor: Alexandru Năstase | 20.07.2018 | 20:02
Gabriel Tamaș și-a făcut freză în culorile lui Hapoel Haifa la două zile după ce a semnat prelungirea contractului

Gabi Tamaș și-a făcut freză în culorile clubului. A fost gestul său de mulțumire după ce a semnat prelungirea contractului cu Hapoel Haifa. Nici două zile nu au trecut de la momentul în care și-a dat acordul pentru a continua cu gruparea din Israel. Pentru doi ani de zile a semnat Tamaș cu echipa din Haifa. Mai mult de atât, fundașul român a primit și o promisiune aparte de la șefii clubului care i-au spus că atunci când va decide să se retragă din fotbal va primi cu siguranță un post în conducerea clubului.

ADVERTISEMENT

În semn de respect faţă de gestul şefilor săi, dar şi pentru a le mulţumi fanilor pentru susţinerea de care a avut parte şi pentru mesajele de felicitare pe care le-a primit, Tamaş s-a dus la o frizerie din Haifa unde a avut o solicitare aparte. Fundașul român a cerut o frizură în culorile echipei pentru care tocmai a semnat.

?⚫?⚫ @dudu__shimon_edri ?‍♂️?‍♂️?‍♂️

A post shared by GABRIEL TAMAS (@gabrieltamasofficial) on

Gabi Tamaș și-a făcut freză în culorile clubului

În 2017 s-a înțeles Gabi Tamaș cu israelienii de la Hapoel Haifa alături de care a câștigat o cupă. A evoluat deja în 39 de partide pentru gruparea antrenată de Nir Klinger și a marcat de două ori. La FC Brașov a făcut fundașul primii pași în fotbal, dar transferul la Dinamo a însemnat lansarea în lumea bună. Au urmat mutări la Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre și WBA pentru ca în 2013 să revină în Liga 1 Betano la CFR Cluj. Doncaster și Cardiff l-au înregimentat apoi, după care a evoluat un an de zile pentru FCSB.

65 de jocuri are Gabi Tamaș la echipa națională

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!