Gabi Tamaș și-a prelungit contractul cu Hapoel Haifa! Anunțul oficial al israelienilor

Luana Martinescu    Traian Terzian   
în Fotbal international
15/06/2019, 19:42
Gabi Tamaș și-a prelungit contractul cu Hapoel Haifa! Anunțul oficial al israelienilor GALERIE FOTO
Gabi Tamaș și-a prelungit contractul cu echipa Hapoel Haifa

Fundașul Gabi Tamaș și-a prelungit contractul cu echipa Hapoel Haifa, deși a fost la un pas să fie dat afară de patronul Yoav Katz pentru că a pus condiții în momentul în care a primit oferta oficialilor israelieni. Fotbalistul român a trecut printr-o perioadă extrem de critică, după ce a petrecut o săptămână în arestul poliției din Israel și alte trei în arest la domiciliu pentru că a condus în stare de ebrietate.

Gabi Tamaș și-a prelungit contractul cu Hapoel Haifa

Oficialii clubului Hapoel Haifa l-au susținut pe fundașul român în toată această perioadă, iar fanii au cerut ca el să rămână la echipă. De altfel, contactat de FANATIK, președintele Oren Sterling a dezvăluit că Gabriel Tamaș va face parte din proiectul formaţiei şi în sezonul viitor. Acesta a vorbit numai în termeni laudativi despre jucătorul român pe care speră să-l convingă să rămână în club și după ce se va retrage din activitate.

În urmă cu o oră, clubul Hapoel Haifa a anunțat pe pagina de Facebook că proprietarul Yoav Katz și jucătorul Gabriel Tamaș au ajuns la un acord, urmând ca fotbalistul să joace pentru al treilea sezon consecutiv la gruparea israeliană. ”Sunt fericit că Tamaș va continua alături de noi”, a declarat patronul clubului din Haifa, după ce în urmă cu câteva zile îl amenința pe fundașul român.

Anunțul prin care Hapoel Haifa a prezentat prelungirea contractului cu Gabriel Tamaș

”Acest anunț mi-a luat o piatră de pe inimă”

”I-am făcut lui Tamaș o propunere pe care mi-e greu să cred că cineva i-ar mai face-o. În loc să spună ‘mulțumesc’ pentru că își putea încheia cariera, el încă mai negociază și pune condiții. Contractul va avea reguli foarte stricte, trebuie să înțeleagă că a venit la Hapoel Haifa să joace fotbal și să fie idolul fanilor, nu să bea. Mesajul meu a fost foarte clar, nu mai negociez nimic din ce i-am oferit”, a spus Yoav Katz la 6 iunie.

Fanii echipei Hapoel Haifa au fost extrem de încântați de anunțul făcut de șefii clubului cu privire la prelungirea contractului lui Gabriel Tamaș. ”Te iubim, Tamaș!”, ”Îl vrem pe Gabi căpitan”, ”Acest anunț mi-a luat o piatră de pe inimă”, ”Era și timpul. Acum sunt mult mai calm”, ”Acum pot merge liniștit să-mi fac abonament”, sunt doar cțteva dintre comentariile suporterilor formației israeliene.

Închide ×