Sport

Gabi Tamaș, savuros după FC Voluntari – UTA 2-1: „Mă duc frumos la un șpriț!”. Ce spune despre retragere

Gabi Tamaș a avut un dialog savuros după victoria din meciul FC Voluntari - UTA, scor 2-1, la finalul căruia a spus, în stilul caracteristic, că va pleca la un șpriț.
17.12.2021 | 22:56
Gabi Tamas savuros dupa FC Voluntari  UTA 21 Ma duc frumos la un sprit Ce spune despre retragere
ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș a contribuit decisiv la marcarea primului gol al ilfovenilor, pentru că șutul său a fost repsins în față de portar, iar Adam Nemec doar a împins mingea în poarta goală.

Totodată, Gabi Tamaș a vorbit și despre o posibilă retragere, mărturisind că îl „dor toate” la finalul meciurilor și că nu vrea să continue dacă va simți că nu mai poate.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș, savuros după FC Voluntari – UTA 2-1: „Mă duc frumos la un șpriț!”

Gabi Tamaș a avut un dialog savuros la finalul meciului dintre FC Voluntari și UTA, mărturisind că este fericit pentru că echipa sa a terminat anul pe podium în Casa Pariurilor Liga 1.

La finalul discursului, Gabi Tamaș a spus că după meci va merge să bea un șpriț, spre amuzamentul tuturor: „Suntem bucuroși, nu știu dacă am mai fost vreodată în viața Voluntariului să termine pe podium în decembrie.

ADVERTISEMENT

A fost un meci dificil, știam cu cine jucam, acum că o să mă întreb de play-off, de play-out, de play-nebunii… am spus mereu că obiectivul nostru e să nu mai avem emoțiile de anul trecut.

Acum s-au schimbat obiectivele și vrem să prindem play-off-ul, ne mai trebuie cinci-șase puncte să fim siguri că intrăm, pentru că se pot pierde ușor puncte”.

ADVERTISEMENT

„Acum, putem spera la mai mult, eu spun că suntem o echipă dificilă, vom avea un cuvânt greu de spus, dacă vom intra în play-off.

La ceilalți am început să mă uit ca pe vremuri. Când era un campionat mai puternic, mă uitam la toate meciurilor și acum la fel fac.

ADVERTISEMENT

Eu nu comentez ce s-a întâmplat cu suporterii și jucătorii de la Dinamo, e dezamăgire mare, păcat că nu au putut să mai țină de rezultat. Acesta este fotbalul. Sărbători fericite, am plecat frumos la un șpriț! ?”, a spus Gabi Tamaș la finalul meciului cu UTA.

  • 38 de ani are Gabi Tamaș

„Nu știu dacă voi mai fi în fotbal!”

Gabi Tamaș a vorbit și despre o posibilă retragere din fotbal, iar fundașul a recunoscut că ia în calcul și o retragere: „Eu i-am promis cuiva, nu anul acesta… dar uite că anul acesta o să mă țin de promisiune și vom ajunge în play-off, iar după, nu știu dacă voi mai fi în fotbal.

Eu mă simt bine la fotbal și la antrenamente, dar mă cam dor toate… la vârsta mea se simt mai multe când ajung acasă.

Poate voi încerca să mai joc un an. Sunt direct, nu vreau să mint, când simt că nu mai pot, ridic mâna și spun. Nu mai sunt probleme așa mari, dar probleme sunt peste tot”.

„Sper să se rezolve cu toate salariile la toți angajații, s-au băgat bani, se vor băga, avem încredere mare în ei și iată unde suntem”, a mai spus Gabi Tamaș.

  • 200.000 de euro este cota de piață a lui Gabi Tamaș, conformt transfermarkt.com
ADVERTISEMENT