Fotbal intern

Gabi Tamaş surprinde: “Sunt stelist de mic”

07.10.2018 | 15:09
Gabi Tamaş surprinde. Gabi Tamaş, George Ţucudean şi Srgian Luchin pozează
ADVERTISEMENT

Fostul jucător de la FCSB şi FC Dinamo Bucureşti, Gabi Tamaş, a oferit unele declaraţii surprinzătoare. Revenit la echipa naţională a României după trei ani de zile, Tamaş şi-a reamintit de echipa pe care a iubit-o în copilărie şi dacă toată lumea se aştepta să spună despre “câini”, ei bine, copilul Tamaş a iubit fotbalul în roşu şi albastru.

“O să vă spun o dată pentru totdeauna povestea asta cu Steaua, Dinamo şi toate nebuniile. Eu când am fost mic am fost stelist! Eu cu fratele meu în casă, fiind tata dinamovist, lucrând în Poliţie.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaş surprinde din nou

După care am avut oferta de la Dinamo şi am mers la Dinamo. M-am ataşat foarte mult de cei de la Dinamo. După, am plecat din ţară după 9 luni petrecute la Dinamo. Veneam împrumut un an de zile la Dinamo. După, iar am plecat o perioadă lungă de timp din ţară şi când am venit m-am dus la Steaua! Asta a fost povestea Steaua – Dinamo.

De simţit, vă daţi seama, erau alte vremuri. Aveam un lot la Dinamo cu Kiriţă, cu Bolohan, Bărcăuan, Stoican, Burcă. Vă daţi seama, erau alte vremuri. Vlad Munteanu… M-am simţit la Dinamo mai bine ca la Steaua pentru că erau alte vremuri. Au fost alte vremuri. Nu vreau să supăr pe nimeni şi dacă supăr nu mă interesează”, a declarat Gabi Tamaş, care uimeşte prin dezvăluirile sale, într-o reacţie pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
Gabi Tamaş surprinde. Gabriel Tamaş salută galeria dinamovistă la finalul jocului dintre Dinamo şi Rapid, din Cupa României, disputat pe 14 aprilie 2009
Gabi Tamaş surprinde. Gabriel Tamaş salută galeria dinamovistă la finalul jocului dintre Dinamo şi Rapid, din Cupa României

Gabi Tamaş a fost chemat de selecţionerul Cosmin Contra pentru dubla din Liga Naţiunilor cu Lituania şi Serbia.

Citeşte şi:

  • Gabi Tamaş, schimbare de look după revenirea la naţionala României. Foto
  • Cum a râs Tamaș de un coechipier cu ajutorul noului său look! „Poate așa marchezi și tu”
  • Răzvan Burleanu promite că își face freza ca a lui Tamaș! Președintele Federației pune o singură condiție
ADVERTISEMENT
Tags: