Video. “Se califică FCSB cu Lazio?” Cum au răspuns dinamoviştii

Iuliana Spirache    Gabriel Esanu   
în Stiri sportive
17/02/2018, 17:33
Video. “Se califică FCSB cu Lazio?” Cum au răspuns dinamoviştii

Cu doar o zi înaintea duelului pe care îl vor avea cu FCSB, Dan Nistor şi Gabriel Torje au susţinut o conferinţă de presă în care au vorbit şi despre dubla dintre adversara de duminică şi Lazio, din 16-imile Europa League.

“Am văzut meciul cu Lazio, FCSB a făcut un joc bun. Chiar dacă italienii nu au folosit jucătorii care fac parte de obicei din primul 11. Au pasat bine, s-au descurcat. Dar nu ne interesează ce vor face ei joia viitoare. Treaba noastră este să îi batem în derby şi să ne calificăm în play-off”, a declarat Gabi Torje.

Dan Nistor este convins că meciul cu Lazio de pe Arena Naţională, câştigat de FCSB, scor 1-0, va lăsa urme importante în ceea ce priveşte condiţia fizică a adversarilor. Mai mult, este convins că Dică va face multe schimbări în primul 11.

“Meciul cu Lazio a fost greu pentru ei. Cred că nu vor folosi aceeaşi echipă pe care au avut-o cu Lazio şi în partida cu Dinamo. Cred că vor intra alţi jucători în derby”, a declarat Dan Nistor în conferinţa de presă.

Lazio – FCSB, în 16-imile Europa League, se va disputa joi, 22 februarie, de la ora 20:00. Formaţia pregătită de Nicolae Dică porneşte returul la adăpostul golului marcat de Gnohere pe Arena Naţională. Dinamo – FCSB este duminică de la ora 20:45.

Închide ×