Sport

Gabi Torje, declarație uluitoare după umilința cu FCSB: „Dinamo se va bate pentru play-off”

Gabi Torrje a uimit pe toată lumea cu delcarația sa după umilința suferită în fața rivalei de moarte, FCSB.
13.09.2021 | 00:29
Gabi Torje declaratie uluitoare dupa umilinta cu FCSB Dinamo se va bate pentru playoff
Tristețea lui Torje de la finalul meciului cu UTA
ADVERTISEMENT

Dinamo a suferit cea mai dură înfrângere din istoria sa în confruntările cu FCSB. „Câinii” au pierdut cu un neverosimil 0-6. După meci Gabriel Torje a oferit o declarație surprinzătoare.

Gabi Torje este de părere că Dinamo trebuie să strângă rândurile

Gabi Torje a declarat după meci că Dinamo trebuie să strângă rândurile, pentru a schimba ceva la echipă.

ADVERTISEMENT

„O înfrângere usturătoare, ne asumăm cu toții, e cea mai grea înfrângere din cariera mea. Ce să mai zici la 0-6?

Ne-am dezamăgit suporterii, au venit în număr foarte mare, aș fi ridicol să caut explicații.Nu este acesta nivelul lui Dinamo, cu siguranță.

ADVERTISEMENT

Fazele fixe ne-au fost fatale, 5 goluri din asemenea faze, e dezamăgitor, e umilitor. Îmi pare rău că revenirea mea a început așa, dar să ne uităm la această dată, 12 septembrie!

E ultima oară oară când veți mai vedea Dinamo așa cât sunt eu aici, ce s-a întâmplat este rușinos”, a declarat mijlocașul.

ADVERTISEMENT

Gabi Torje: „Dinamo nu va retrograda și se va bate la play-off”

Noul transfer al celor de la Dinamo este de părere că echipa din Ștefan cel Mare nu va retrograda anul acesta și se va bate pentru primele șase locuri.

„Nu am văzut faza eliminării lui Steliano, nu mai putem întoarce nimic, arbitrul rupe echilibrul, dar s-au văzut echipe care câștigă și în 10.

ADVERTISEMENT

Dinamo nu va retrograda, se va bate pentru play-off. Suntem triști cu toții, este doar un eșec peste care trebuie să trecem. Am pierdut cu rivala de morte dar ne mobilizăm pentru jocul retur.

Avem un antrenor foarte bun, care-i învață pe tineri, dar nu poate juca antenorul. Joacă tineri și bătrâni, asta nu e o scuză.

Eu m-am simțit bine, și fizic, am alergat acolo unde mi-a cerut antrenorul. A preferat Mister să mă pună pe mine vârf, să jucam pe contraatac, nu era Mirko pregătit”, a declarat Gabi Torje după FCSB – Dinamo 6-0.

ADVERTISEMENT
Tags: