Sport

Gabi Torje la Dinamo, lovitura pregătită de DDB! Contract pe doi ani pentru fostul internațional. Exclusiv

18.05.2021 | 20:16
Gabi Torje la Dinamo lovitura pregatita de DDB Contract pe doi ani pentru fostul international Exclusiv
Gabi Torje se bucura dupa golul marcat in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Steaua Bucuresti, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 18 februarie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Gabi Torje la Dinamo este lovitura pe care fanii din DDB, care conduc clubul de câteva luni, o pregătesc pentru perioada de mercato. Fostul internațional este liber de contract de la finalul lunii aprilie, când s-a despărțit de turcii de la Bandirmaspor.

FANATIK a aflat că oamenii din DDB muncesc deja la modul cum va arăta echipa din sezonul următor. Gabi Torje, 31 de ani, este una dintre țintele de lux ale acestora, timișoreanului pregătindu-i-se un contract pe doi ani!

ADVERTISEMENT

Gabi Torje la Dinamo, ținta de lux a celor din DDB pentru sezonul următor. Contract până în 2023 și salariu lunar de 7.000 de euro!

Dinamo a avut un parcurs, în ultimele etape, pe care nu-l visau nici cei mai pătimași fani ai echipei. De la visul de a prinde măcar un loc de baraj, Dinamo condusă de Dusan Uhrin a trecut la visul de a prinde poziția a doua a play-out-ului și un prim baraj pentru Europa!

Cele cinci victorii consecutive ale „câinilor”, serie începută în Joia Mare cu cele trei puncte împotriva Voluntariului, au crescut încrederea fanilor în antrenorul ceh. Căruia vor să-i pună la dispoziție un lot bun și pentru sezonul următor, mai ales că sunt destui dintre jucătorii actuali de valoare care vor pleca din „Groapă”.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, una dintre soluțiile la care cei din DDB muncesc pentru lotul sezonului 2021/2022 este fostul lor jucător, Gabriel Torje, unul dintre numele grele din istoria ultimilor ani pentru roș-albi.

Gabi Torje este liber de contract de mai puțin de o lună, el despărțindu-se de divizionara secundă din Turcia, Bandirmaspor, pe 22 aprilie. Nu a stat foarte mult acolo, doar trei luni, pentru că sosise în ianuarie, tot liber de contract. În ultimul an jucase la Larisa, în Grecia.

ADVERTISEMENT

Cei din DDB îi pregătesc lui Gabi Torje un contract pe o perioadă de doi ani, până pe 30 iunie 2023, cu un salariu lunar de 7.000 de euro. La acești bani s-ar adăuga bonusuri ce urmează a fi negociate.

Gabi Torje s-a mai întors la Dinamo în 2018, când a fost împrumutat 6 luni de către rușii de la Ahmat Groznâi

Fanii din DDB, fără de care Dinamo nu ar mai fi existat probabil la ora actuală cu managementul SF spaniol, merg pe rețeta readucerii în club a jucătorilor care au reprezentat ceva pentru club în anii trecuți.

ADVERTISEMENT

La fel s-au întâmplat lucrurile și cu Steliano Filip, cel care a revenit în acest an la Dinamo, după ce a a reziliat contractul cu AE Larisa. Întâmplător sau nu, Steliano și Torje au fost coechipieri în toamnă la formația elenă.

În readucerea lui Steliano la Dinamo, un rol foarte important l-a avut fostul președinte Nicolae Badea, cei care-i ajută din umbră, nu doar logistic pe cei din DDB.

În ceea ce-l privește pe Torje, ar fi a doua revenire a sa în „haită” după plecarea la Udinese în august 2011, pentru 5 milioane de euro. Gabi Torje a schimbat mai multe cluburi de atunci, unul dintre acestea, Ahmat Groznâi, împrumutându-l 6 luni la Dinamo în prima jumătate a anului 2018.

  • 350.000 de euro este valoarea actuală a lui Gabi Torje, în scădere continuă în ultimii ani
  • 10 echipe a schimbat Torje de când a plecat de la Dinamo, acum aproape 10 ani: Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Ahmat Groznâi, Karabukspor, Sivasspor, Larisa și Bandirmaspor
ADVERTISEMENT