Sport
notix pixel id

Gabi Torje nu dezarmează după Dinamo – FC U Craiova 0-0: „Este un punct care ne dă încredere”

Dinamo nu a reușit decât un egal pe teren propriu cu FC U Craiova, însă „veteranul” Gabi Torje e de părere că punctul obținut este unul de moral, care va da încredere echipei în viitor
26.11.2021 | 23:16
Gabi Torje nu dezarmează după Dinamo - FC U Craiova 0-0: „Este un punct care ne dă încredere”
Samuel Asamoah si Gabriel Andrei Torje in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC U Craiova, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, vineri 26 noiembrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Dinamo a uitat să câștige, ultima victorie obținută de „câini” în Casa Pariurilor Liga 1 datând din etapa a 3-a, când au învins o altă codașă a clasamentului, pe Academica Clinceni.

Vineri seara, echipa antrenată de Mircea Rednic a remizat din nou pe teren propriu, 0-0 cu FC U Craiova, un meci pe care putea să-l câștige, dacă fructifica măcar una dintre ocaziile de gol create, dar pe care putea foarte bine și să-l piardă, în cazul în care arbitrul Adrian Cojocaru acorda un penalty oaspeților în finalul partidei.

Gabi Torje, după egalul alb dintre Dinamo și FC U Craiova: „E un punct care ne dă încredere”

Lăudat de Eugen Trică la interviurile de după partidă, dinamovistul Gabriel Torje s-a arătat într-un fel mulțumit de rezultatul partidei cu FC U Craiova, considerând că punctul obținut împotriva oltenilor poate fi un nou început pentru „alb-roșii”.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că sunt oameni care mă apreciază. Eu cred că meritam să câştigăm, dar e un punct care ne dă încredere. Punct cu punct, sper să reușim să ieșim de acolo și să evităm retrogradarea.

Trebuie să eliminăm toate părțile negative din echipă, ce e negativ la antrenamente, în vestiar. Să nu ne reproșăm nimic, să ne încurajăm.

ADVERTISEMENT

Se simte că suporterii nu ne pot susține, cu ei altele ar fi fost rezultatele. Așteptăm să se dea drumul, să avem dreptul de a juca cu ei în tribune, să avem dreptul de a ieși pe stradă liberi, să avem o viaţă normală”, a spus Gabi Torje.

Gabi Torje e mulțumit de atitudinea arătată de colegii săi: „aA văzut multă agresivitate”

În continuare, mijlocașul lui Dinamo a vorbit despre schimbările în bine apărute în jocul echipei, fiind mulțumit de atitudinea pe care colegii săi au arătat-o în partida cu FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el a remarcat și faptul că acesta este primul meci din actuala ediție din Casa Pariurilor Liga 1 în care Dinamo nu primește gol, ceea ce nu poate decât să dea speranțe pentru jocurile viitoare.

„Giani Kiriţă a fost ieri la antrenament, ne-a vorbit ca un coleg mai mare. E primul meci în care nu am primit gol. E primul meci în care luăm mai mult de două-trei cartonaşe galbene, asta înseamnă determinare. Doar cu sacrificiu putem scoate echipa din situaţia asta grea şi, în următorii ani, vom duce echipa acolo îi e locul.

ADVERTISEMENT

Încercăm să îi încurajăm pe cei tineri, pe cei străini, să le insuflăm spiritul lui Dinamo. Cred că rezultatul de astăzi este un punct important de plecare pentru noi. Am dominat, am văzut și mai multă agresivitate.

Sunt convins că toți cei din jurul echipei, de la președinte, staff, vom scoate echipa din această situație grea”, a spus Gabriel Torje la finalul partidei Dinamo – FC U Craiova.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik