Sport

Gabi Torje nu dezarmează după Dinamo – FC U Craiova 0-0: „Este un punct care ne dă încredere”

Dinamo nu a reușit decât un egal pe teren propriu cu FC U Craiova, însă „veteranul” Gabi Torje e de părere că punctul obținut este unul de moral, care va da încredere echipei în viitor
26.11.2021 | 23:16
Gabi Torje nu dezarmeaza dupa Dinamo  FC U Craiova 00 Este un punct care ne da incredere
ADVERTISEMENT

Dinamo a uitat să câștige, ultima victorie obținută de „câini” în Casa Pariurilor Liga 1 datând din etapa a 3-a, când au învins o altă codașă a clasamentului, pe Academica Clinceni.

Vineri seara, echipa antrenată de Mircea Rednic a remizat din nou pe teren propriu, 0-0 cu FC U Craiova, un meci pe care putea să-l câștige, dacă fructifica măcar una dintre ocaziile de gol create, dar pe care putea foarte bine și să-l piardă, în cazul în care arbitrul Adrian Cojocaru acorda un penalty oaspeților în finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Gabi Torje, după egalul alb dintre Dinamo și FC U Craiova: „E un punct care ne dă încredere”

Lăudat de Eugen Trică la interviurile de după partidă, dinamovistul Gabriel Torje s-a arătat într-un fel mulțumit de rezultatul partidei cu FC U Craiova, considerând că punctul obținut împotriva oltenilor poate fi un nou început pentru „alb-roșii”.

„Mă bucur că sunt oameni care mă apreciază. Eu cred că meritam să câştigăm, dar e un punct care ne dă încredere. Punct cu punct, sper să reușim să ieșim de acolo și să evităm retrogradarea.

ADVERTISEMENT

Trebuie să eliminăm toate părțile negative din echipă, ce e negativ la antrenamente, în vestiar. Să nu ne reproșăm nimic, să ne încurajăm.

Se simte că suporterii nu ne pot susține, cu ei altele ar fi fost rezultatele. Așteptăm să se dea drumul, să avem dreptul de a juca cu ei în tribune, să avem dreptul de a ieși pe stradă liberi, să avem o viaţă normală”, a spus Gabi Torje.

ADVERTISEMENT

Gabi Torje e mulțumit de atitudinea arătată de colegii săi: „aA văzut multă agresivitate”

În continuare, mijlocașul lui Dinamo a vorbit despre schimbările în bine apărute în jocul echipei, fiind mulțumit de atitudinea pe care colegii săi au arătat-o în partida cu FC U Craiova.

De asemenea, el a remarcat și faptul că acesta este primul meci din actuala ediție din Casa Pariurilor Liga 1 în care Dinamo nu primește gol, ceea ce nu poate decât să dea speranțe pentru jocurile viitoare.

ADVERTISEMENT

„Giani Kiriţă a fost ieri la antrenament, ne-a vorbit ca un coleg mai mare. E primul meci în care nu am primit gol. E primul meci în care luăm mai mult de două-trei cartonaşe galbene, asta înseamnă determinare. Doar cu sacrificiu putem scoate echipa din situaţia asta grea şi, în următorii ani, vom duce echipa acolo îi e locul.

Încercăm să îi încurajăm pe cei tineri, pe cei străini, să le insuflăm spiritul lui Dinamo. Cred că rezultatul de astăzi este un punct important de plecare pentru noi. Am dominat, am văzut și mai multă agresivitate.

Sunt convins că toți cei din jurul echipei, de la președinte, staff, vom scoate echipa din această situație grea”, a spus Gabriel Torje la finalul partidei Dinamo – FC U Craiova.

ADVERTISEMENT
Tags: