Sport

Gabi Torje pune capăt speculațiilor: „Mintea mea este doar la Dinamo și nu voi pleca niciodată într-un moment atât de greu!”

Căpitanul lui Dinamo, Gabi Torje a transmis un mesaj clar pe pagina lui oficială de Facebook și a explicat că nu va pleca de la Dinamo, lămurind și problema salariului său.
07.12.2021 | 12:26
Gabi Torje pune capat speculatiilor Mintea mea este doar la Dinamo si nu voi pleca niciodata intrun moment atat de greu
Gabi Torje. căpitanul lui Dinamo, a rupt tăcerea și a răspuns acuzelor primite în ultima vreme. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Căpitanul lui Dinamo spune lucrurilor pe nume după atacurile repetate din ultima vreme și nu are de gând să plece din Ștefan cel Mare.

Gabi Torje a surprins cu discursul său de la finalul meciurilor în încercarea de a trage un semnal de alarmă pentru situația în care se află echipa, iar acum a decis să transmistă un mesaj tuturor dinamoviștilor.

ADVERTISEMENT

Gabi Torje, mesaj pentru suporterii lui Dinamo: „Mintea mea este doar aici!”

Căpitanul „câinilor” a postat un comunicat pe pagina sa oficială de Facebook pentru a lămuri lucrurile cu privire la situația sa, după ce a fost acuzat că este unul dintre liderii revoltei din vestiar și că a luat galben intenționat în finalul meciului cu Academica Clinceni pentru a fi suspendat.

„Vreau să începe prin a spune că nu aș pleca niciodată de la Dinamo într-un moment atât de greu.
Din nou mă văd nevoit să spun că nu este adevărat ce apare prin presă.

ADVERTISEMENT

Înainte de a scrie un articol, profesionist și corect din partea autorului ar fi să se informeze sau să mă sune direct pe mine pentru a fi sigur că nu greșește și nu oferă lucruri neadevărate atât publicului site-ului, cât și suporterilor lui Dinamo.

„În primul rând eu am primit ambele salarii, iar salariul meu nu este cel scris în articol. Salariul meu este de 3000 de euro, plus bonusuri și poate ajunge maximum până la 5000 de euro”. – Gabi Torje

Așadar, vreau să asigur suporterii lui Dinamo că mintea mea este doar aici și la cum să ieșim mai repede din situația grea în care ne aflăm, nicidecum să plec de la clubul pe care îl iubesc și nu-l pot părăsi într-un asemenea moment. #DDB”, a fost mesajul transmis de Gabi Torje pe pagina lui oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Gabi Torje, explicații pentru ce se întâmplă în acest moment la Dinamo: „Mie la mie ăsta este blocajul nostru!”

Gabi Torje este unul dintre cele mai reușite transferuri ale lui Dinamo din această toamnă, iar căpitanul „câinilor” a marcat patru goluri în zece meciuri, reușind și o pasă decisivă.

„Mie la mie ăsta este blocajul nostru! Parcă ne era teamă să luăm golul doi pentru că știam că nu avem puterea să revenim. Fotbalul este dificil pentru că depinzi de grup, staff, conducere.

ADVERTISEMENT

Trebuie să formăm un grup puternic și să scoatem Dinamo din această situație. Mai sunt meciuri și eu sper să reușim să adunăm cât mai multe puncte și să ne facem o misiune mai ușoară în playout pentru salvarea de la retrogradare.

Avem o echipă care nu cred că merită să se zbată la retrogradare. O echipă iubită de foarte multă lume, cu jucători care își doresc foarte mult, dar cu jucători care sunt din punct de vedere psihic sub nivelul mării”, declara Gabi Torje după meciul de la Voluntari.

ADVERTISEMENT