Sport

Gabi Torje, prima „bombă” a lui Dinamo după ridicarea interdicției! Mijlocașul, pus pe glume la sosirea în România: „Îmi trebuie bani de benzină”. Update exclusiv

Dinamo se bucură pentru ridicarea interdicției la transferuri și se pregătește să îl aducă și pe Gabi Torje.
03.09.2021 | 11:06
Gabi Torje prima bomba a lui Dinamo dupa ridicarea interdictiei Mijlocasul pus pe glume la sosirea in Romania Imi trebuie bani de benzina Update exclusiv
Gabi Torje, prima „bombă” a lui Dinamo după ridicarea interdicției! Fanatik a anunțat din luna mai transferul. Exclusiv. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT
03-09-2021
08:06

Gabi Torje, primele declarații după sosirea în România

Gabriel Torje e gata să semneze cu Dinamo, așa cum FANATIK a anunțat încă din luna mai a acestui an. Mijlocașul a sosit în România pentru a negocia cu gruparea roș-albă, iar astăzi, 3 septembrie, a mers să efectueze primul antrenament cu echipa lui Dario Bonetti.

„Sunt liber de contract, am venit la București ca să vorbesc cu cei de la Dinamo. M-a sunat Dario Bonetti când s-au deblocat transferurile, a zis că va discuta cu cei din conducere și le va spune să mă contacteze. Am venit la București, dimineață mă duc la antrenament, apoi o să vorbim și nu cred că va fi vreo problema și ne vom înțelege.

Nu am vorbit de vreun euro cu cineva. Eu am venit, sunt aici, am vrut să fiu alături de Dinamo. E clar că nu o să joc gratis cât timp îmi va trebui benzină să ajung la Săftica, să mănânc, să am unde să stau, însă nu vreau luna de pe cer”, a declarat Gabi Torje după ce a aterizat la București.

Imediat după ridicarea interdicției la transferuri, Dinamo a efectuat un transfer, și anume cel al lui Constantin Nica, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK și confirmată pentru site-ul nostru de Iuliu Mureșan.

FANATIK a anunțat încă din luna mai dorința DDB-ului de a-l aduce la Dinamo pe Gabi Torje, jucător care se află în negocieri avansate pentru revenirea în „Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

Gabi Torje, prima „bombă” după ridicarea interdicției de transferuri de la Dinamo

Gabi Torje este primul transfer răsunător pe care Dinamo îl pregătește după ce formația lui Dario Bonetti a primit o veste minunată, și anume faptul că interdicția la transferuri a fost ridicată.

Gabi Torje este liber de contract, ultima echipă la care a evoluat mijlocașul fiind Bandirmaspor, o formație din liga a doua din Turcia, unde „Torjinho” a jucat 8 meciuri, reușind să înscrie 1 gol și să ofere 1 pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

Până acum, Iuliu Mureșan a vorbit despre revenirea lui Constantin Nica, recunoscând că în acest moment, Dinamo va încerca să aducă la echipă jucători pe care deja îi cunoaște, fiind un timp prea scurt pentru a căuta și găsi noi jucători.

„Este adevărat, în această seară s-a ridicat interdicția la transferuri. Avem câteva zile la dispoziție să ne întărim lotul.

ADVERTISEMENT

Și de mâine vom începe să transferăm jucători. Ne vom Îndrepta spre jucători pe care deja îi cunoaștem. Pentru că nu e timp să stăm să analizăm diverși fotbaliști”,a spus Iuliu Mureșan în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 31 de ani este vârsta lui Gabi Torje
  • 350.000 de euro este cota de piață a lui Gabi Torje, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

„Datoria lui Isma Lopez se amână!”

Iuliu Mureșan este mulțumit de treaba făcută de avocații clubului, dezvăluind și faptul că datoria lui Isma Lopes se amână pentru moment: „Am reușit cu niște avocați foarte buni să ridicăm această interdicție la transferuri.

Deocamdată putem spune că datoria lui Isma Lopez se amână”.

După revenirea jucătorilor de la echipa națională, Dinamo va juca primul meci împotriva FCSB-ului, în meciul cap de afiș al etapei cu numărul 8 din Liga 1.

„Câinii” au patru înrângeri consecutive, însă în care nu au reșit nici să marcheze vreun gol, statistică îngrijorătoare pentru formația lui Dario Bonetti.

După 7 etape, Dinamo rămâne cu 6 puncte în primele 7 etape și cu 5 goluri din 6 fiind înscrise doar de Deian Sorescu.

ADVERTISEMENT