Fotbal intern

Gabi Torje, prima reacţie în scandalul cu Bratu! Ce spune antrenorul

29.04.2018 | 18:17
Gabi Torje prima reactie in scandalul cu Bratu Ce spune antrenorul
ADVERTISEMENT

UPDATE. Florin Bratu a vorbit pentru FANATIK.RO despre decizia de a-l lăsa pe Gabi Torje în afara lotului: “Gabi a avut de două, trei zile nişte probleme la spate. I-am zis că dacă nu e sută la sută nu are rost să rişte sau să forţeze. Nu ne-am certat. Sunt probabil binevoitori care vor să strice atmosfera la echipă. Când va fi apt sută la sută va juca”


Torje, prima reacţie după ce a fost scos din lot de Bratu. Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani nu a făcut deplasarea cu FC Dinamo Bucureşti pentru meciul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – vezi detalii aici, iar acesta a ţinut să lămurească situaţia.

ADVERTISEMENT

Gabi Torje a vorbit pentru FANATIK.RO despre decizia lui Florin Bratu de a nu se baza pe serviciile lui. “Nu m-am certat cu Florin Bratu. Am o problemă la spate şi de aceea nu am plecat cu echipa. Eu nu am venit la Dinamo să fac figuri şi să cer să fiu titular dacă nu merit”, a spus Gabi Torje.

Gabi Torje a mai fost lăsat în afara lotului de Florin Bratu

Gabi Torje a revenit la FC Dinamo Bucureşti pe 2 februarie 2018 şi a semnat o înţelegere până în vara lui 2018, după ce a fost cedat sub formă de împrumut de Akhmat Grozny. Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani a jucat pentru Dinamo Bucureşti în opt meciuri, în toate competiţiile din 2017-2018.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când Florin Bratu a decis să-l scoată din lot pe Gabi Torje. Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani nu a prins echipa nici cu FC Botoşani, fiind scos din lot pentru indiciplină – vezi detalii aici. 

Pe parcursul carierei, Gabi Torje a mai jucat pentru Akhmat Grozny, Karabukspor, Osmanlispor, Udinese Clacio, Konyaspor, Espanyol, Granada, Dinamo Bucureşti şi ACS Politehnica Timişoara. Mijlocaşul are 56 de prezenţe la echipa naţională a României, unde a înscris 11 goluri şi pentru care a debutat pe 3 septembrie 2010.

ADVERTISEMENT

Sepsi – Dinamo Bucureşti, din etapa a 7-a a playout-ului Ligii 1 Betano, care va avea loc luni, 30 aprilie, de la ora 18.00, va fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

1.500.000 de euro este cota lui Gabi Torje, conform transfermarkt.com

Tags: