Sport

Gabi Torje, primul jucător care și-a reziliat contractul cu Dinamo după retrogradare! Cu cine va semna. Update exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate că Gabriel Torje (32 de ani) este primul jucător care și-a reziliat contractul cu Dinamo după ce echipa a retrogradat în Casa Pariurilor Liga 2.
02.06.2022 | 12:01
Gabi Torje primul jucator care sia reziliat contractul cu Dinamo dupa retrogradare Cu cine va semna Update exclusiv
Gabi Torje și-a reziliat contractul cu Dinamo. Sursă foto; Hepta.ro
ADVERTISEMENT
02-06-2022
13:24

Gabi Torje a reziliat cu Dinamo și va semna cu Farul!

Gabriel Torje s-a despărțit de Dinamo, așa cum a anunțat FANATIK în exclusivitate. După ce a semnat actele de reziliere venite de la contabilitate și de la RTZ, administratorul judiciar, bănățeanul a devenit liber de contract.

Este foarte posibil ca Torje să aibă deja alt loc de muncă. Digisport anunță că mijlocașul va fi noul pariu al lui Gică Hagi, urmând să continue în Casa Pariurilor Liga 1 la Farul Constanța.

Din informațiile FANATIK, Gabi Torje nu va mai face parte din lotul „câinilor” și și-a încheiat deja înțelegerea cu Dinamo.

Prima mare lovitură pentru Dinamo după retrogradare: Gabi Torje a plecat din Ștefan cel Mare

FANATIK a aflat că Gabriel Torje și-a reziliat deja contractul cu Dinamo și își caută o nouă echipă. Ba mai mult, Cosmin Matei, unul dintre cei mai ofertați jucători ai „câinilor” a semnat deja cu Sepsi Sfântu Gheorghe, fiind la final de contract cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Deși se număra printre jucătorii care ar fi trebuit să continue și în Liga 2, fiind considerat un dinamovist adevărat și unul dintre dintre cei mai importanți jucători, în jurul căruia se putea construi o nouă echipă, Gabi Torje a decis să părăsească „haita”.

Suporterii lui Dinamo aveau mari așteptări de la Torje, însă jucătorul a fost extrem de criticat în acest sezon pentru prestațiile sale, iar după meciul tur de Cluj a fost singurul fotbalist al lui Dinamo care a venit să ofere explicații suporterilor.

ADVERTISEMENT

Gabriel Torje a dezvăluit în FANATIK că a refuzat patru oferte pentru a veni la Dinamo

Într-un interviu acordat în exclusivitate FANATIK, Gabriel Torje a explicat că a renunțat la oferte mult mai avantajoase din punct de vedere financiar, pentru a ajuta Dinamo: „Am avut patru discuţii cu patru echipe din România înainte să vin la Dinamo, dar nu am vrut să plec de acasă pentru că era tata bolnav. Am preferat să stau acasă cu el. În momentul în care a început să se simtă puţin mai bine, a coincis cu procesul câştigat de Dinamo pentru a putea face transferuri”.

Mijlocașul dreapta e de părere că evoluțiile sale au fost afectate și de problemele medicale: „A fost un sezon bun până când au intervenit accidentările şi răcelile. Am avut şi COVID”.

ADVERTISEMENT

Gabi Torje avea un salariu de doar 3.000 de euro la Dinamo

Gabi Torje avea unul dintre cele mai mici salarii de la Dinamo, fiind plătit cu doar 3.000 de euro pe lună. Salariul său putea ajunge cu bonsuri la 5.000 de euro lunar, așa cum a anunțat chiar el printr-un comunicat pe Facebook:

„Pentru că vorbeau nişte oameni foarte prost. Au apărut sume diferite de bani, iar lumea când citeşte spune că “ia uite ce bani câştigă şi nu joacă”. Mai bine să ştie lumea adevărul. Dacă tot apare ceva în ziar, să apară adevărul. Nu ce crede unul şi altul”, a explicat jucătorul în același interviu

ADVERTISEMENT

Un alt jucător care o va părăsi pe Dinamo este Steliano Filip, așa cum Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit într-un interviu pentru FANATIK: „Este clar că va exista o remaniere masivă a lotului, iar jucătorii cu salarii mari nu vor continua. Dar da, Steliano Filip pleacă şi el”.

  • 5 sezoane a jucat Gabi Torje la Dinamo
ADVERTISEMENT