Sport

Gabi Torje are probleme serioase în afaceri! Firma sa a intrat în insolvenţă. Reacţia fotbalistului. Exclusiv

Pandemia a afectat o mulţime de afaceri din România, iar restaurantul lui Gabi Torje nu face excepţie. FANATIK a aflat că firma fotbalistului a intrat în insolvenţă, însă fotbalistul speră să o redreseze.
04.02.2022 | 19:17
Gabi Torje are probleme serioase in afaceri Firma sa a intrat in insolventa Reactia fotbalistului Exclusiv
Gabriel Tojre, în tricoul lui Dinamo. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gabriel Torje a fost criticat după primele două meciuri disputate de Dinamo în 2022. Este unul dintre cei mai experimentaţi jucători de la Dinamo, iar fanii speră ca Torje să fie unul dintre oamenii importanţi în obiectivul de a salva echipa de la retrogradare.

Gabi Torje are probleme în afaceri! Firma sa a intrat în insolvenţă

În afara activităţilor sportive, fotbalistul este implicat şi în afaceri, având o firmă care activează în domeniul Horeca. Fiind unul dintre cele mai afectate domenii în pandemie, restaurantul deţinut de Gabi Torje nu a scăpat de probleme.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, firma deţinută de fotbalist este în insolvenţă, având un plan de reorganizare aprobat. În ciuda problemelor, fotbalistul speră să redreseze compania şi a mutat-o de la Deva la Bucureşti, unde este el în prezent.

Mall-ul din Deva a solicitat chiria întreagă pe toată perioada pandemiei!

Restaurantul lui Gabi Torje activa într-un mall din Deva, iar în anul 2019 a înregistrat profit. Însă, în 2020, odată cu venirea pandemiei, compania fotbalistului a înregistrat pierderi şi ulterior a decis intrarea în insolvenţă.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că firma lui Gabriel Torje a intrat în insolvenţă din cauza faptului că nu au fost plătite datoriile la mall-ul din Deva. Centrul comercial a solicitat chiria întreagă pe toată perioada pandemiei, în ciuda faptului că timp de câteva luni au fost închise toate centrele comerciale.

Ajutor de pandemie primit de la stat! Firma lui Torje, profit în 2019, pierdere în 2020

Din informaţiile noastre, Gabi Torje a mutat compania din Deva în Bucureşti şi are motive să fie optimist. Statul ar fi aprobat un ajutor de aproximativ 50.000 de euro pentru compania fotbalistului prin schema Horeca, în care companiile afectate de pandemie sunt ajutate de stat.

ADVERTISEMENT

Restaurantul lui Gabi Torje a înregistrat profit în anul 2019, 20981 de lei fiind profitul brut. În schimb, în anul 2020, probabil şi pe fondul pandemiei, compania a avut probleme şi a înregistrat o pierdere netă de 231280 de lei.

Bilanţul pe anul 2019
Situaţia financiară pe anul 2019
Bilanţul pe anul 2020
Situaţia financiară pe anul 2020

Ce spune Torje: “Sunt concentrat pe altceva acum, pe partea fotbalistică”

Contactat de FANATIK, Gabi Torje a explicat că este concentrat în acest moment pe partea fotbalistică, însă a dat asigurări că nu renunţă la firma sa:

ADVERTISEMENT

“Sunt concentrat pe altceva acum, pe partea fotbalistică. Nu aş dori să discut despre acest subiect. Firma este în regulă. Pot să vă asigur de asta”, a spus Gabriel Torje pentru FANATIK.

A mutat firma de la Deva la Bucureşti

Fotbalistul are motive de optimism că situaţia companiei va fi îmbunătăţită. Ajutorul primit de la stat va putea fi investit în bunul mers al companiei, astfel încât să facă paşii necesari pentru reintegrarea în circuitul economic.

Gabriel Torje a revenit la Dinamo în septembrie anul trecut, având obiectivul de a pune umărul la salvarea de la retrogradare. Într-o postare pe Facebook, fotbalistul şi-a dezvăluit salariul, spunând că nu îi stă gândul la plecare, ci doar la salvarea echipei:

“Salariul meu este de 3000 de euro, plus bonusuri și poate ajunge maximum până la 5000 de euro. Așadar, vreau să asigur suporterii lui Dinamo că mintea mea este doar aici și la cum să ieșim mai repede din situația grea în care ne aflăm, nicidecum să plec de la clubul pe care îl iubesc și nu-l pot părăsi într-un asemenea moment. #DDB”, a scris Torje.

  • 32 de ani are Gabi Torje
  • 5.000.000 de euro a încasat Dinamo pe Torje în 2011 după transferul la Udinese

 

ADVERTISEMENT
Tags: