Gabi Torje şi-a găsit echipă după ce a fost pus pe liber de Karabuk!

Marian Popovici   
în Stiri sportive
19/12/2017, 15:22
Gabi Torje şi-a găsit echipă după ce a fost pus pe liber de Karabuk!

Clubul i-a anunţat pe cei 4 că nu vor mai continua la echipă şi le-a spus să îşi anunţe impresarii alături de care să vină la club şi să semneze rezilierea contractelor. Singurul român rămas deocamdată este Valerică Găman şi asta doar pentru că la Karabukspor e mare criză de fundaşi. 

Impresarul lui Gabi Torje, Cristian Opria a declarat că fotbalistul va semna rezilierea şi sunt mari şanse să se întoarcă la Groznîi: “Azi o să rezilieze cu Karabuk, aşa cred. În momentul în care a ajuns la Federaţie hârtia că n-au fost plătiţi, toţi românii au fost scoşi din lot. N-au fost plătiţi 4 luni! Gabi a primit jumătate dintr-un salariu de când s-a dus acolo, atât! Gabi aşteaptă hârtia, să-i spună exact ce se întâmplă cu banii.

Torje: “Are un salariu foarte bun”

Dacă vor să rămână, să-i spună clar în ce moment îşi primeşte banii. Dacă nu, se întoarce la clubul de care aparţine, la Groznîi. Am deja pentru el oferte, nu-i problemă, numai că treuie să fie şi cecenii de acord. Are salariu foarte bun la Groznîi. Am variante, numai sa fie de acord cecenii. Aflăm diseară ce se întâmplă mai departe, în funcţie de răspunsul pe care i-l dau cei de la Karabuk”, a spus Opria pentru Protv. 

În urmă cu câteva zile, FANATIK.RO anunţa despre problemele financiare cu care se confruntă clubul Karabukspor. Başkanul care susţinea echipa a fugit cu banii, iar jucătorii sunt neplătiţi de 5 luni. Situaţia este schimbată radical faţă de anul trecut când la clubul turc se plăteau prime consistente pentru victorie şi salariile erau foarte bune şi virate la timp.

Închide ×