Sport

Gabriel Bodescu, ironii la adresa familiei Mititelu: „Am puteri malefice încât să decid cum să fie arbitrată finala Champions League”

Gabriel Bodescu a făcut mai multe ironii la adresa familiei Mititelu, care l-a acuzat de influențe asupra arbitrilor în campionat.
02.06.2023 | 21:35
Gabriel Bodescu ironii la adresa familiei Mititelu Am puteri malefice incat sa decid cum sa fie arbitrata finala Champions League
Gabriel Bodescu, ironii la adresa familiei Mititelu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Secretarul general al Federației Române de Fotbal a răspuns acuzațiilor făcute de Adrian Mititelu și nu înțelege motivul pentru care patronul lui FC U Craiova nu aduce dovezi incriminatoare pentru ceea ce susține.

Gabriel Bodescu, ironii la adresa familiei Mititelu

Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF, a făcut mai multe ironii la adresa familiei Mititelu, după ce patronul lui FC U Craiova a făcut acuzații grave la finalul meciului de baraj cu CFR Cluj, scor 0-1:

ADVERTISEMENT

„S-a declanșat o anchetă în urma acuzațiilor făcute. Nu știu dacă sunteți la curent, dar Comisia s-a reunit acum trei săptămâni și s-a stabilit că nu este nimic adevărat ce a spus domnul Adrian Mititelu atunci.

Le-am solicitat să ne pune la dispoziție toate dovezile, însă nici până acum nu au fost prezentate. Nu înțeleg de ce spun asta, eu nu pot să fac alte denunțuri pentru declarații calomnioase, pentru că noi respectăm legea sportivă și trebuie făcuți anumiți pași”.

ADVERTISEMENT

„Nu înțeleg care e puterea domnului Cătălin Popa la acea partidă! Dacă până acum nu a venit niciun răspuns, nicio decizie la adresa mea sau urmare a relațiilor mele cu domnul Cătălin Popa. Deși nici măcar nu înțeleg ce relații pot avea eu cu domnul Cătălin Popa.

În afară de faptul că asigur toate condițiile pentru buna pregătire a arbitrilor VAR, nu am nici cea mai mică implicare în activitatea CCA”, a mai spus Gabriel Bodescu, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Dacă se va face dovada că am sunat în cabina VAR, voi demisiona!”

„Nu s-a întâmplat niciodată ce a spus domnul Adrian Mititelu Jr., nu am dat niciodată un arbitru intenționat unei echipe sau să favorizez vreodată pe cineva.

Mă bufnește râsul și spun atât: dacă cineva poate face dovada că eu am sunat în cabina VAR, îmi prezint în clipa următoare demisia!”, a continuat Gabriel Bodescu.

ADVERTISEMENT

„Gândiți-vă la ce s-a afirmat cu domnul Istvan Kovacs, se pare că pot să am aceste puteri malefice încât să decid cum să fie arbitrată și finala Champions League”, a mai spus secretarul FRF-ului.

ADVERTISEMENT